VIDEO. Primar PNL, prins în momente intime, chiar în mijlocul câmpului

Photo of author

By Alexandru Stancu

primar pnl emil casoni mureș

În Miheșu de Câmpie, județul Mureș, s-au petrecut scene șocante într-un câmp, unde primarul a fost surprins într-o situație compromițătoare cu una dintre angajatele sale în mașina oficială, un Duster de serviciu. În momentul în care a fost prins în flagrant, edilul a luat-o la fugă, cu pantalonii în vine, alături de angajata implicată, abandonând scena penibilă.

Amanta primarului Emil Casoni lucrează la Primărie

Într-o înregistrare uluitoare, se pare că o doamnă ar fi surprinsă într-o situație compromițătoare cu primarul. Conform celor care au făcut înregistrarea, Emil Casoni, primarul din județul Mureș, a fost surprins de oameni în mijlocul naturii, în mașina primăriei, alături de această doamnă, presupusă a fi amanta sa. În momentul în care au fost observați, Casoni a încercat să-și tragă repede pantalonii, apoi a împins-o pe femeie în mașină, s-a urcat la volan și a demarat în grabă. Sursele care au adus acest incident la lumină susțin că femeia implicată ar fi chiar o angajată a primăriei.

“Porumbeilor, frumosuleee… Miuța, dragă, domnu’ primar… Ce faceți? Ce faceți, mă? Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului? Băi, n-ai permis, mă! Nu aveți permis băi, fraților! Cum conduci comunitatea?”, îl întrebau oamenii.

Evenimentul a avut loc în data de 27 martie, în jurul orei 14:30, pe un câmp izolat, departe de privirile indiscrete. Locuitorii din zonă au început să devină suspicioși atunci când au remarcat mașina primăriei circulând la o viteză redusă pe un deal din apropiere. Suspiciunile lor au fost confirmate atunci când mașina a oprit brusc, ceea ce i-a determinat să înceapă să filmeze cu telefoanele mobile.

Imaginile surprinzătoare în care apare primarul și o altă persoană au fost rapid distribuite pe rețelele de socializare. În aceste înregistrări, se vede cum primarul, surprins în ipostaze compromițătoare, își trage în grabă pantalonii și o împinge pe femeia dezbrăcată în autoturism. Emil Casoni este căsătorit cu Dorina Casoni și au împreună doi băieți în jur de 20 de ani, unul dintre aceștia fiind chiar polițist.

Este de menționat că primarul deține o avere semnificativă, inclusiv mai multe proprietăți și terenuri în județul Mureș.

Miheșu de Câmpie este un pitoresc sat din România, situat în județul Mureș, în regiunea istorică Transilvania. Cu o atmosferă rurală fermecătoare, acest loc oferă o privire autentică în viața de la țară din România.

Satul se remarcă prin peisajele sale idilice, dominate de câmpuri întinse, dealuri blânde și livezi roditoare. Casele tradiționale cu acoperișuri de șindrilă sau țiglă, unele vopsite în culori vii, adaugă un farmec aparte întregii zone.

Locuitorii din Miheșu de Câmpie sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor și pentru tradițiile bine păstrate. Agricultura și creșterea animalelor sunt principalele activități economice ale comunității, iar numeroasele festivaluri și evenimente culturale locale reflectă bogăția și diversitatea tradițiilor populare.

Biserica de lemn din sat, cu o vechime de peste un secol, este una dintre principalele atracții turistice. Construită în stil tradițional românesc, aceasta impresionează prin frumusețea sculpturilor în lemn și prin picturile murale care îi decorează interiorul.

Miheșu de Câmpie este și un punct de plecare excelent pentru excursii în natură sau pentru explorarea altor atracții din zonă, precum cetățile medievale sau mănăstirile din împrejurimi.

Miheșu de Câmpie este o destinație ideală pentru cei care caută să experimenteze frumusețea și autenticitatea vieții de la țară în România.

CITEȘTE ȘI – NICUȘOR DAN SUSȚINE CĂ MEDICUL CĂTĂLIN CÎRSTOIU ESTE CONTROLAT DE PSD