Probleme pentru Daniel Niculae. Președintele Rapidului, ridicat de mascați

Photo of author

By Alexandru Stancu

daniel niculae

Dan Șucu, acționarul majoritar al echipei Rapid, a dezvăluit că Daniel Niculae, președintele clubului, a fost „săltat” de mascați. Această veste l-a șocat pe Șucu și a creat o mare surpriză în mediul sportiv. Deși detalii suplimentare nu au fost oferite imediat, este clar că Niculae este acum subiectul unei anchete desfășurate de autorități.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a fost prima reacție a lui Dan Șucu, potrivit as.ro.

Potrivit informațiilor de pe Gsp.ro, reprezentanții Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au venit pentru a-l duce la audieri pe președintele Rapidului, Daniel Niculae. Motivul acestei acțiuni este legat de materialele pirotehnice introduse în stadion de către fanii echipei Rapid la meciul cu FCSB, pe care Rapidul l-a câștigat cu scorul de 4-0.

Surse judiciare citate de News.ro au indicat că Daniel Niculae este considerat suspect în acest caz. După aproximativ două ore petrecute la sediul Institutului de Studii pentru Ordine Publică, Daniel Niculae a părăsit clădirea, urmând să fie cercetat în stare de libertate.

Cameră secretă pe Giulești

În plus, polițiștii au descoperit o cameră secretă pe stadionul Giulești, unde s-ar fi depozitat materiale pirotehnice interzise, folosite de suporterii echipei Rapid. Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, a avut o reacție fermă când a fost întrebat despre această „ascunzătoare”, exprimând că situația pare a fi desprinsă din filmele cu mafioți.

„Nu știu unde se află acel loc. Pare a fi într-o toaletă. Nu știu însă în ce zonă, toate sunt la fel.

Noi nu suntem organe să controlăm unde sunt pitite, cum sunt pitite. Să-i facă datoria organele de anchetă, iar după cum se vede își fac. Trebuie să angajăm o firmă să găsim toate ascunzătorile, doar nu o să ne apucăm acum să ciocănim toți pereții.

Repet, CS Rapid are stadion în administrare, dar ce am văzut, că au tăiat peretele pare dintr-un film cu mafioți. Vinovații să răspundă! Sunt camere de supraveghere la stadion, dar nu în toalete.

CS Rapid nu este organizatorul meciurilor de fotbal. Noi predăm stadionul celor de la FC Rapid și mai departe este răspunderea lor de ce se întâmplă în timpul partidelor. N-am fost chemat la audieri, și nimeni altcineva din cadrul CS Rapid nu a fost. E logic, noi nu avem treabă cu organizarea meciurilor de fotbal. FC Rapid este chiriașă pe stadionul Giulești”, a declarat Bogdan Vasiliu, potrivit Fanatik.

Reacția lui Dan Șucu

„Nu e ceva plăcut despre ce discutăm, dar în același timp, începe o nouă competiție. Rapidul nu a mai participat așa serios, iar speranța mea este că jucătorii vor contribui un grup care va lupta din ce în ce mai mult.

Pentru mine, sâmbătă, din tot ce memorez eu despre fotbal, a fost cea mai frumoasă zi. Uite că joi nu mai e atât de frumoasă. Astăzi m-am și simțit ca și cum sâmbătă a fost o nuntă frumoasă, iar la sfârșitul nunții a venit cineva și a aruncat cu noroi pe rochie miresii.

Noi suntem chiriași aici și păzim acest stadion doar pe perioada meciului. Noi îl administrăm cu 48 de ore înainte. Ne aparține doar o zi la două săptămâni. Noi în ziua aceea luăm totul în primire.

Trebuie să vorbiți cu propietarii stadionul în legătură cu firma de pază pe care a angajat-o. Firma care are legătură cu paza pentru eveniment este a noastră.

Aducem, în fucție cu discuțiile pe care le avem cu jandarmeria, și avem între 250 și 300 de oameni în dispozitivul de pază cu care lucrăm. Nicio firmă de pază de pe Pământ nu garantează că nu va exista un nedumerit care să arunce cu o făclie pe teren.

Dacă aș găsi una care ar garanta asta, m-ar salva și pe mine de alte cheltuieli”, a declarat Dan Șucu.

CITEȘTE ȘI – GABI TAMAȘ AR PUTEA REVENI ÎN FOTBAL