Gabi Tamaș ar putea reveni în fotbal

Photo of author

By Alexandru Stancu

gabi tamaș


După un sezon în care obiectivul play-off-ului din Liga a 2-a a fost ratat, Concordia Chiajna a fost nevoită să facă schimbări semnificative în conducerea tehnică a echipei. Plecarea antrenorului Erik Lincar, care a decis să-și rezilieze contractul înainte de play-out, a deschis calea pentru aducerea unor noi figuri în staff-ul tehnic al clubului.

La conducerea echipei a fost numit Ilie Poenaru, care va prelua rolul de antrenor principal. Alegerea lui Poenaru vine cu speranța că va aduce stabilitate și performanță în echipă în timpul perioadei de tranziție. Cu o experiență anterioară în fotbalul românesc, Poenaru are sarcina de a revitaliza echipa și de a se asigura că aceasta revine pe drumul succesului.

În paralel, clubul Concordia Chiajna a decis să aducă și o nouă perspectivă în conducerea sportivă, numindu-l pe Gabi Tamaș în funcția de director sportiv. Cu o carieră bogată în fotbalul românesc și internațional, Tamaș aduce expertiză și cunoștințe valoroase în procesul de construire a unei echipe competitive și de gestionare a aspectelor sportive ale clubului.

Prin aceste schimbări, Concordia Chiajna își propune să își redefinească direcția și să-și întărească structura pentru a aborda cu încredere viitoarele provocări din Liga a 2-a. Cu o echipă tehnică proaspătă și plină de determinare, clubul speră să revină în atenția fanilor și să-și recâștige locul în fruntea competiției.

”Da, Și Tamaș, și Poenaru au semnat, dar n-aș vrea să mai spun nimic. Prin ce am trecut în acest sezon nu i-aș dori nimănui. Am negociat foarte bine și ne-am înțeles ușor. Contractele sunt până la finalul actualului sezon, iar dacă suntem ok cu toții, vom continua împreună”, a spus Tănase, pentru Digi Sport.

Gabriel „Gabi” Tamaș este un fotbalist român cu o carieră bogată și diversificată în lumea fotbalului. Născut pe 9 noiembrie 1983 în orașul Brașov, România, Tamaș și-a început cariera în fotbal la clubul local FC Brașov, unde și-a făcut debutul în prima ligă românească.

Cu un fizic impresionant și o tehnică solidă, Tamaș a atras atenția unor cluburi importante din Europa, cum ar fi Galatasaray Istanbul și Dinamo București, înainte de a-și continua cariera în străinătate. A jucat pentru cluburi din diverse țări precum Franța, Ungaria, Rusia și Anglia, câștigând experiență și maturitate pe parcursul acestor ani.

Una dintre cele mai notabile perioade ale carierei sale a fost la echipa națională a României, pentru care a jucat în multiple competiții internaționale, inclusiv la Campionatul European de Fotbal din 2008 și 2016. Cu prestații solide și un angajament neclintit, Tamaș a fost un pilon în apărarea națională.

Cu toate acestea, cariera lui Tamaș nu a fost lipsită de controverse și provocări. A fost asociat cu incidente de indisciplină și comportament neprofesionist, care au afectat uneori parcursul său în fotbal. Cu toate acestea, el a demonstrat de multe ori capacitatea de a-și reveni și de a-și relansa cariera în ciuda acestor obstacole.

Pe lângă activitatea sa pe terenul de fotbal, Gabi Tamaș a fost implicat și în diverse proiecte caritabile și sociale, susținând cauzele copiilor defavorizați și promovând educația și sportul în rândul tinerilor din România.

CITEȘTE ȘI – CLUBUL DE FOTBAL PETROLUL PLOIEȘTI L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE EMIL BOC, PRIMARUL CLUJULUI