Ele sunt vedetele care au devenit părinți în 2023

Photo of author

By Ramona Fustos

Ele sunt vedetele care au devenit părinți în 2023! Anul 2023 este a fost un an destul de bogat atunci când vine vorba despre copii de vedete. Pe când unele cupluri precum Clara Luciani și Alex Kapranos, Virginie Efira și Niels Schneider se bucură de primul lor copil, altele, pe de altă parte, aleg să își mărească familia. Este și cazul cuplului Blake Lively și Ryan Reynolds, dar și al cuplului Chrissy Tiegen și John Legend.

În ceea ce o privește pe Hilary Swank, ea a fost încântată să descopere maternitatea, după ce a așteptat mult timp să poată deveni mamă. La vârsta de 48 de ani, ea a dat naștere la doi copii, un băiat și o fată. Toate acestea sunt modalități minunate de a aduce puțină bucurie și optimism, într-un moment în care știrile anului au fost încărcate de conflicte și nenorociri. Iată care sunt vedetele care au devenit părinți în 2023!

Blake Lively și Ryan Reynolds se numără printre vedetele care au devenit părinți în 2023

Unul din cele mai toride, dar și cel mai îndrăgostite cupluri de la Hollywood s-a bucurat de cel de-al patrulea copil în acest an. Deși știm că această fetiță are porecla originală de Cocaine Bear, încă nu știm care este adevăratul prenume al fiicei mai mici a lui Blake Lively și Ryan Reynolds.

Rose Leslie și Kit Harrington

Cele două vedete din serialul mitic Game of Thrones s-au bucurat și ei în acest an de cel de-al doilea copil, o fetiță. O fetiță al cărei nume nu se știe, deoarece cuplul a preferat să păstreze misterul ca și în cazul primului copil.

Lindsay Lohan și Bader Shammas

Actrița de 37 de ani a născut în Dubai, în iulie, primul său copil, un băiețel pe numele său Luai.

Virginie Efra și Niels Schneider

Deja mamă a unei fetițe de 10 ani pe nume Ali, actrița de 46 de ani a născut un băiețel pe 28 august 2023. Botezat Hiro, el este primul copil născut de Virginie Efira și Niels Schneider, a căror diferență de vârstă este de un deceniu. Cei doi sunt împreună de 5 ani, dar sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală, de unde și anunțul târziu al sarcinii în timpul Festivalului de Film de la Cannes.

Clara Luciani și Alex Kapranos

Cântăreața și partenera cântărețului din trupa Franz Ferdinand a născut primul ei copil în acest an, pe 18 septembrie 2023, un băiețel al cărui nume nu se cunoaște încă. Anunțul nașterii a fost făcut chiar de Clara Luciani, care a postat într-o poveste de pe Instagram o fotografie în care își poartă bebelușul în brațe, cu capul nou-născutului ascuns de un emoji koala.

Crissy Tiegen și John Legend

După ce și-a revenit din tragica pierderii a sarcinii din 2022, celebrul cuplu se bucură de cel de-al treilea lor copil încă de la începutul acestui an. Dar, spre surprinderea tuturor, cei doi au devenit din nou părinți câteva luni mai târziu, anunțând nașterea fiului lor Wren Alexander Stephens cu ajutorul unei mame surogat.

Rihanna și A$AP Rocky, alte vedete care au devenit părinți în 2023

În timp ce cânta pe o scenă aflată la zeci de metri deasupra solului la Super Bowl 2023, cântăreața și-a anunțat cea de-a doua sarcină. Câteva luni mai târziu, ea a dat naștere fiului ei, Riot Rose. Deja părinți ai unui băiețel pe nume RZA, născut în 2022, Rihanna și A$AP Rocky au acum destule motive fie ocupați, alături de  doi copii mici a căror diferență de vârstă este de doar câteva luni.