Shannen Doherty se pregătește de moarte. Mărturisirile cutremurătoare făcute de actrița în vârstă de 52 de ani

Photo of author

By Ramona Fustos

Luptând împotriva cancerului în stadiul 4 și cu metastaze, Shannen Doherty a vorbit despre măsurile pe care le-a luat pentru a se pregăti pentru moarte. Actrița în vârstă de 52 de ani se gândește în special la mama sa. Își dorește să facă consecințele morții sale mai ușoare pentru aceasta.

Shannen Doherty se proiectează în viitor. Într-un viitor în care pare să nu-și mai aibă locul. Actrița a vorbit despre acest subiect în cadrul podcastului său de luni, 1 aprilie 2024. A vorbit în special despre rezultatul tragic al cancerului său. A mărturisit că a luat unele măsuri pentru ca viața mamei sale să fie mai ușoară după moartea sa.

Shannen Doherty se pregătește de vânzări de antichități și de golirea depozitelor de mobilă

Vorbind în cadrul podcastului Let’s Be Clear, Shannen Doherty a povestit despre dorința sa de a face vestea plecării sale mai ușoară pentru mama sa, Rosa, atunci când aceasta va muri. „Prioritatea mea în acest moment este mama mea. Știu că va fi dificil pentru ea dacă voi muri înaintea ei”, a mărturisit actrița.

Astfel, ea speră să faciliteze anumite proceduri. În special în ceea ce privește mobilierul din diferitele sale proprietăți. „Nu vreau ca ea să aibă multe lucruri de rezolvat. Nu vreau ca ea să aibă patru depozite pline de mobilă”, spune Shannen Doherty.

Actrița a explicat apoi că a început să își sorteze bunurile. Vrea să dea sau să vândă antichități și alte obiecte pe care le-a colecționat de-a lungul anilor, „în cazul în care” i se întâmpla ceva.

O tranziție mai ușoară pentru persoanele dragi

Concret, actrița a mers la casa ei din Tennessee pentru a-și împacheta lucrurile după ce a renunțat la ideea de a locui acolo și de a lua în primire cai. „A fost foarte greu și foarte emoționant pentru că, într-o anumită măsură, am simțit că renunț la visul meu de a construi această proprietate. Renunț la visul meu de a ridica o casă pentru mine. O casă pentru mine și pentru mama mea, iar apoi de a extinde grajdul”, a mărturisit ea.

Actrița a explicat faptul că a scăpa de bunurile sale o ajută totuși, să „lase în urmă o tranziție mai curată și mai ușoară” pentru familia ei. Este, de asemenea, o oportunitate de a crea noi amintiri. Conștientă că ceea ce deține nu îi va aduce la fel de multă bucurie ca amintirile împărtășite cu mama ei, actrița folosește banii pe care îi recuperează pentru a călători cu ea.

„Pot să o iau pe mama în vacanță, pentru că am toți acești bani de buzunar care zac pe aici și nu mă scufund în banii din averea mea, care se vor asigura că toată lumea din viața mea va fi îngrijită după ce voi muri”, a conchis ea.

Diagnosticată cu cancer de sân în 2015, Shannen Doherty a intrat în remisie în 2017. Dar, doi ani mai târziu cancerul a revenit. Anul trecut, ea a anunțat că boala i s-a extins la oase.