Rapid, „distrusă” de Univ. Craiova. Sorin Cârțu, ironii la adresa lui Șucu

Photo of author

By Alexandru Stancu

rapid dan șucu sorin cârțu

Într-un meci tensionat din a doua etapă a play-off-ului, Rapid a suferit o înfrângere amară în Bănie, pierzând cu scorul de 2-1 în fața Universității Craiova. Deschizând scorul prin Bamgboye, giuleștenii păreau să controleze partida, însă oltenii au reușit să întoarcă rezultatul chiar și în condițiile în care au rămas în inferioritate numerică. Baiaram și Mitriță au fost cei doi jucători care au adus victoria echipei antrenate de Ivaylo Petev.

Prezența lui Dan Șucu în galeria lui Rapid nu a adus noroc, iar suporterii giuleșteni au privit cu amărăciune înfrângerea echipei lor. Sorin Cârțu, o legendă a Universității Craiova și apropiat al lui Mihai Rotaru, nu a ezitat să ironizeze situația, făcând referire la oprirea făcută de giuleșteni în drum spre Craiova, unde Dan Șucu a fost surprins mâncând parizer alături de fanii lui Rapid.

Prezenţa lui Şucu a fost de marketing. A vrut el să încurajeze Rapidul, galeria, să îi legitimeze ca importanţă. O treabă frumoasă ce a făcut, ce pot spune, dar se pare că nu i-a priit parizerul, asta e.

Să mai încerce, să fie consecvent, să fie la meciuri acolo sau poate schimbă, încearcă cu salam, că parizerul e mâncarea săracului”, a spus Sorin Cârțu, potrivit orangesport.ro.

Cristiano Bergodi, după înfrângerea „usturătoare”

„Nu vorbesc la cald cu patronul, după meci. Sunt nervi și toată lumea e dezamăgită. Nu vorbesc nici atunci când câștigăm. E incredibil cum am pierdut. Nu știu!

În prima repriză am jucat doar noi, am condus jocul. În primele 20 de minute aruncau mingea, erau speriați. Se vedea că e un meci dificil. Mi s-a părut că eram bine așezați în teren.

La pauză le-am zis că putem câștiga. Dar ne-am sabotat singuri, am făcut harakiri. Ne-am bătut singuri. Nu s-a întâmplat nimic nici după schimbări. E inexplicabil, e frustrant. Am pierdut un meci pe care trebuia să-l câștigăm. Bravo Craiovei că a crezut!

Am luat două goluri doar pe fondul unei relaxări. Ce faci, mă, cum?! Doar asta a fost! Baiaram a intrat pe un culoar atât de scurt, nici nu exista culoarul. Noi nu l-am urmărit… toți suntem vinovați. Inclusiv eu!

Mitriță e liderul lor, al nostru e Cristi Săpunaru. Un jucător exponențial, cu experiență. E normal că a contat absența, dar e inexplicabilă relaxarea noastră. Să luăm două goluri în inferioritate numerică… ce poți să faci? Ce s-a întâmplat astăzi e harakiri”, a spus Cristiano Bergodi.

„Bergodi trebuie schimbat”

„După părerea mea, da, Cristiano Bergodi este în pericol. Eu zic că Bergodi ar trebui să fie schimbat.

Ar trebui să-i impui victorii în următoarele etape, în următoarele 2-3 meciuri. Joc superb în prima repriză, iar în a doua repriză n-am mai jucat nimic. Nimeni nu mai vorbeşte. Suntem extrem de trişti, de abătuţi.

Nu avem nicio explicaţie. Niciunul nu ştie ce să zică. Va fi un drum de întoarcere al tristeţii. Nu înţelege nimeni nimic după o primă repriză în care ai dominat. Suporterii au cântat absolut tot meciul.

Am stat o jumătate de oră după finalul meciului ca să se elibereze stadionul. Suporterii au cântat, au susţinut echipa în continuare. Echipa a venit la peluză. Suporterii nu i-au contestat sub nicio formă.

Toată peluza a cântat. Este o galerie deosebită, rar am văzut aşa ceva. Au avut un comportament bun. Nu a înjurat nimeni conducerea, nu există aşa ceva. N-a fost nicio incitaţie.

Am stat de vorbă cu Jandarmeria şi ne-au felicitat. Nimeni nu vorbeşte. În proporţie de 90% cu titlul s-a terminat

N-am mai văzut aşa ceva decât la Rapid. Noi suntem Rapidul din Giuleşti, iubeşte-l şi ai să înnebuneşti. Este incredibil! Am dominat copios în prima repriză, Craiova a avut doar o jumătate de ocazie. Ai 1-0, joci în superioritate numerică, iar în a doua repriză…

N-am nicio explicaţie logică. Am stat chiar lângă Dan Şucu şi Victor Angelescu. Nimeni nu înţelege nimic. Normal că suntem şocaţi. Ai 1-0 şi nu poţi să ţii de rezultat, eşti în superioritate numerică.

Tristă rău atmosfera. Nu am nicio explicaţie logică, pe cuvântul meu. Am fost extrem de mulţi suporteri, s-a văzut. Noi am făcut spectacol în tribune, dar echipa a făcut un spectacol penibil”, a declarat Nicolae Cristescu, fostul patron din Giulești, potrivit Fanatik.

CITEȘTE ȘI – ADRIAN MUTU, SUPĂRAT DUPĂ 1-1 CU SEPSI