Adrian Mutu, supărat după 1-1 cu Sepsi

Photo of author

By Alexandru Stancu

adrian mutu

După remiza înregistrată cu Sepsi, în urma unui scor final de 1-1, Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj, a fost extrem de clar în declarațiile sale, afirmând că obiectivul echipei sale pentru acest sezon nu este câștigarea titlului. Mutu a subliniat că, deși echipa sa a jucat mai bine în meciul respectiv și ar fi meritat să obțină toate cele trei puncte, distanța față de liderul FCSB, de 7 puncte și un meci mai puțin disputat de aceștia, a clarificat că prioritățile sale sunt altele. Tehnicianul a explicat că misiunea sa principală este de a construi o echipă puternică pentru sezonul viitor, recunoscând că nu se poate baza pe un lot atât de bogat în opțiuni precum au avut antrenorii anteriori.

„Am făcut un meci bun. Din păcate, nu adunăm fructele după niște evoluții bune. Cu Craiova și astăzi băieții au produs fotbal, dar nu am băgat-o în poartă. E păcat, băieții joacă fotbal, dar tabela vorbește până la urmă. Trebuie să fim mai focusați, mai răi în fața porții!

E păcat de ocaziile pe care ni le facem. Ce pot să le zic băieților după un astfel de meci?”, a spus Adrian Mutu, pentru Prima Sport.

Apoi, Adrian Mutu a fost întrebat care mai sunt șansele CFR-ului în lupta la titlu și a răspuns:

„Nu am avut niciodată titlul ca obiectiv, nu știu cine ce declară. Este un an de construcție, nu am obiectiv titlul, suntem în grafic în acest moment pentru obiectivul nostru.

Trebuie să reușim să marcăm, dar este foarte greu să schimbăm asta, ține de inspirația atacanților. Mă bucur că nu s-a mai accidentat nimeni. S-a accidentat Kresic, a trebuit să îl folosesc pe Mogoș, care nici el nu era 100% Din păcate, efectivul CFR-ului este mult mai subțire decât era în trecut”, a declarat Mutu.

Daniel Bîrlogea a avut și el ceva de spus după partidă. Jucătorul este supărat pe oficialul de la mijlocul terenului.

„Sunt supărat pe mine, nu am dat totul ca să ajut echipa, am încercat, dar n-am reușit. Echipa a jucat bine, câteodată nu e noroc, câteodată joacă și adversarii. Trebuie să muncim mai mult, să fim mai concentrați în fața porții, să dăm cât mai mult posibil, să aducem puncte.

Joc avem, jucători avem, puncte ne mai trebuie. Toată lumea s-a obișnuit să câștige CFR mereu, dar mai sunt și ani când nu merge”, a declarat Daniel Bîrlogea.

Nici Balaj nu s-a lăsat mai prejos.

„Au fost lovituri de pedeapsă împotrivă pentru contacte mult mai puțin sancționabile. Portarul îi dă cu mâna dreaptă peste picior, îi împiedică deplasarea. Dă penalty! Pentru CFR nu dăm asemenea penalty-uri?! Ce facem?

Un egal care favorizează echipele cu care ne luptăm. Vorbeam despre alt meci. E clar cum îi dă cu brațele peste piciorul stâng. Așa am început noi meciul.Vassaras, ce dorești mai mult de atât? O să vii și o să spui că lui Bîrligea i s-au înmuiat genunchii.

Nu vă e rușine? Ce vrei, Vassaras?! Acolo, la Galați, n-a mai existat soft contact? Ce facem aici? Suntem în haită? Dacă greșește arbitrul, să greșească și cei de la camera VAR?! Înțeleg, Găman poate să nu vadă. Dar cei din camera VAR ce fac?”, a declarat Balaj

CITEȘTE ȘI – ADRIAN MUTU, DUPĂ CE ROMÂNIA A LUAT BĂTAIE DE LA COLUMBIA: „STANCIU E CEL MAI BUN JUCĂTOR”