Muzică pentru vara anului 2024. Ce să mai asculți

Photo of author

By Alexandru Stancu

muzică vara 2024

Vara aduce cu sine o energie aparte și un spirit al libertății, iar muzica completează această atmosferă vibrantă. Cu razele soarelui și zilele lungi care încurajează aventurile și bucuria de a trăi, iată o selecție de top melodii pentru vara de ascultat, care vor adăuga o coloană sonoră memorabilă la fiecare moment petrecut sub cerul senin.

1. „Blinding Lights” – The Weeknd

Cu ritmul său captivant și vibe-ul retro, „Blinding Lights” este un imn al verii, care te îmbie să pornești la drum cu geamurile deschise și muzica dată la maxim. Este o melodie care te face să simți că nimic nu este imposibil, și că vara este făcută pentru aventură și libertate.

2. „Levitating” – Dua Lipa ft. DaBaby

Cu un sunet fresh și plin de energie, „Levitating” este melodia perfectă pentru a pluti pe valul bucuriei în aer liber. Ritmul său captivant și versurile pozitive te vor face să uiți de orice grijă și să te lași purtat de beat.

3. „Watermelon Sugar” – Harry Styles

Cu un sound retro și vibe-ul său estival, „Watermelon Sugar” este o melodie care te duce direct pe plajă, sub soarele strălucitor și în mijlocul unei petreceri pline de veselie și culoare. Este imposibil să asculți această melodie fără să simți gustul verii în aer.

4. „Good 4 U” – Olivia Rodrigo

Cu energie și emoție pură, „Good 4 U” este melodia perfectă pentru a-ți exprima spiritul rebel și aventuros al verii. Cu versurile sale puternice și ritmul său contagios, te va face să simți că poți cuceri lumea întreagă în timp ce asculți această melodie.

5. „Kiss Me More” – Doja Cat ft. SZA

Cu un sound dulce și senzual, „Kiss Me More” este melodia perfectă pentru a te lăsa purtat de magia unei seri de vară. Vibrațiile sale relaxante și vibe-ul său seducător îți vor oferi momente de relaxare și romantism sub cerul înstelat.

6. „Heat Waves” – Glass Animals

Cu un sound indie și o melodie captivantă, „Heat Waves” este o piesă care capturează esența verii și a nopților lungi de dans și aventură. Cu versurile sale visătoare și vibe-ul său relaxant, este melodia perfectă pentru a-ți savura serile de vară.

7. „Stay” – The Kid LAROI, Justin Bieber

Cu versurile sale emoționante și vibe-ul său melodios, „Stay” este melodia perfectă pentru a-ți exprima sentimentele și pentru a te bucura de clipele romantice ale verii. Este o piesă care te va face să te îndrăgostești de fiecare moment petrecut alături de persoana iubită.

8. „Montero (Call Me By Your Name)” – Lil Nas X

Cu sound-ul său unic și versurile sale puternice, „Montero (Call Me By Your Name)” este o melodie care te îndeamnă să fii tu însuți și să trăiești viața așa cum îți dorești. Este un imn al libertății și al autenticității, perfect pentru a-ți exprima individualitatea în această vară.

9. „Don’t Go Yet” – Camila Cabello

Cu ritmul său contagios și vibe-ul său latin, „Don’t Go Yet” este o melodie care te îmbie să dansezi și să te bucuri de viață în fiecare clipă. Este o piesă care te va face să simți că ești în mijlocul unei petreceri pline de veselie și bucurie.

10. „Happier Than Ever” – Billie Eilish

Cu sound-ul său introspectiv și versurile sale profunde, „Happier Than Ever” este o melodie perfectă pentru a reflecta asupra vieții și pentru a te bucura de momentele simple ale verii. Este o piesă care te va face să simți că ești pe drumul cel bun către fericire și împlinire.

Indiferent de preferințele tale muzicale, această selecție de top melodii pentru vara de ascultat îți va oferi coloana sonoră perfectă pentru a-ți trăi fiecare moment al verii. Așa că pune-ți căștile pe urechi, pornește muzica și lasă-te purtat de ritmul și magia verii!

CITEȘTE ȘI – FIFA. CUM A APĂRUT SPORTUL CARE A LUAT MINȚILE BĂRBAȚILOR