Leonardo DiCaprio, logodit la 49 de ani? Inelul sublim purtat de iubita sa de 25 de ani alimentează zvonurile

Photo of author

By Ramona Fustos

Leonardo DiCaprio s-a logodit? Iubita actorului a fost văzută purtând un inel impresionant pe deget…Oare relația lor urmează să capete o nouă turnură?

Este Leonardo DiCaprio logodit?

De câteva luni, actorul în vârstă de 49 de ani trăiește o frumoasă, dar foarte discretă poveste de dragoste cu Vittoria Ceretti. Modelul italian în vârstă de 25 de ani și actorul american au o relație de aproape un an. La sfârșitul lui august 2023, cei doi au fost văzuți mâncând o înghețată în Santa Barbara, California. În septembrie, cei doi au fost fotografiați sărutându-se într-un club din Ibiza. Ulterior, el a participat la show-ul Versace de la Săptămâna Modei de la Milano. A participat special pentru a-și vedea noua iubită pe podium. Deși Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti nu și-au oficializat încă relația, momentele în care sunt unul lângă altul se înmulțesc!

Vrea Leonardo DiCaprio să își întemeieze o familie?

Separat de Camila Morrone în iunie 2022, după patru ani de iubire, Leonardo DiCaprio este pregătit să se așeze la casa lui? S-a zvonit că ar avea o relație cu Gigi Hadid și Eden Polani. În 2017, o sursă apropiată lui a declarat pentru People: „Nu este pregătit să se așeze la casa lui și nu se gândește să se căsătorească sau să aibă copii”. Acesta a adăugat: „Se va decide într-o zi, dar așteaptă să întâlnească pe cineva cu adevărat special” înainte de a-și întemeia o familie. Leonardo DiCaprio s-a căsătorit cu DJ Matteo Milleri în 2020, la vârsta de 22 de ani. Au divorțat în cele din urmă la scurt timp, în 2023.

Cine este Vittoria Ceretti, iubita lui Leonardo DiCaprio?

După cum știm, tipul de femeie al lui Leonardo DiCaprio este foarte specific: îi plac modelele cu vârsta sub 25 de ani. În ultimii ani, el și-a împărțit viața cu Toni Garn, Kelly Rohrbach, Nina Agdal și Camilla Morrone din 2018 până în 2022. Din august 2023, el are o relație cu modelul Vittoria Ceretti.

Ea este un super-model italian născut în 1998, la un an după lansarea filmului Titanic. Este una dintre cele mai urmărite modele ale generației sale. Ea nu numai că defilează pe podium la Săptămânile Modei, dar a fost model pentru mărci de lux precum Dolce & Gabbana, Prada, Louis Vuitton, Chanel și Yves Saint Laurent.

Fotografiile cu cei doi au fost publicate în presă pe 27 martie 2024 și stârnesc mare vâlvă. Acestea îi arată pe Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti luând prânzul la Yuca’s în Los Angeles, iar modelul poartă ceea ce pare a fi un inel de logodnă mare pe degetul inelar stâng.

Numeroși sunt cei care au tras deja o concluzie: vedeta filmului Titanic a cerut-o în căsătorie. Și totuși! O sursă apropiată cuplului a asigurat în cele din urmă presa că este vorba despre un inel pe care modelul îl deținea de mult timp. Este din argint și nu este în niciun caz un inel de logodnă.