Peter Phillips, nepotul regelui Charles, s-a despărțit de partenera sa după o relație de trei ani

Photo of author

By Ramona Fustos

Peter Phillips, fiul prințesei Anne și nepotul regelui Charles, a anunțat pe 9 aprilie, prin intermediul unui purtător de cuvânt, despărțirea de Lindsay Wallace, fiica unui gigant petrolier.

Familia regală britanică este din nou în centrul atenției odată cu anunțul separării lui Peter Philips, în vârstă de 46 de ani, fiul prințesei Anne și a partenerei sale Lindsay Wallace, de 43 de ani. După doar trei ani împreună, cei doi au decis să se despartă.

Un purtător de cuvânt al lui Peter Phillips a confirmat despărțirea pentru presa britanică pe 9 aprilie, spunând: „Peter și Lindsay s-au despărțit de comun acord și au rămas prieteni apropiați și părinți devotați pentru fiicele lor.

Despărțirea dintre Peter Phillips și partenera sa a fost un șoc pentru mulți

În cadrul unei emisiuni, un prieten al cuplului a mărturisit că despărțirea s-a datorat în parte responsabilităților personale ale celor doi. Aceste responsabilități au redus drastic timpul petrecut împreună: „Peter și Lindsay au luat decizia dificilă de a se despărți, deoarece petreceau mai puțin timp împreună din cauza angajamentelor de la serviciu și din familie”, a explicat acesta. A adăugat: ” A fost evident un șoc deoarece majoritatea oamenilor credeau că sunt un cuplu absolut solid, este foarte trist”.

Într-adevăr, „Peter a călătorit în toată lumea și a fost incredibil de ocupat, în timp ce Lindsay este stabilită în Scoția. Un lucru care i-a afectat, deoarece se văd rar”, a povestit prietenul cuplului. Mai apoi a concluzionat: „Angajamentele profesionale ale lui Peter și munca sa în Formula 1 au făcut ca el să călătorească tot timpul”. Nepotul regelui Charles lucrează pentru o companie de evenimente sportive și a participat la Marele Premiu al Bahrainului la începutul lunii martie.

Peter Phillips și Lindsay Wallace, 3 ani de iubire

Lindsay Wallace, fiica unui gigant petrolier, divorțată și mamă a doi copii, era o prietenă apropiată a lui Zara Phillips, sora lui Peter Phillips. Deși ambele au urmat cursurile aceleiași școli din Gordonstoun, Scoția, cele două s-au reîntâlnit abia în 2019.

Idila dintre Peter Phillips și Lindsay Wallace a fost confirmată în noiembrie 2021, când au fost fotografiați îmopreună la botezul lui Lucas Tindall, nepotul lui Peter Phillips. După ce și-au oficializat relația la Epsom Derby, în iunie 2022, el a prezentat-o oficial pe tânără bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, cu ocazia Jubileului de Platină al acesteia. De atunci, ea l-a însoțit la evenimente prestigioase. Evenimente precum Wimbledon, reuniunea regală de la Ascot și Concertul Încoronării.

Peter Phillips este tatăl a două fete, Savannah, în vârstă de 13 ani, și Isla, în vârstă de 12 ani. Cele două fete au rezultat din căsătoria sa anterioară cu Autumn Kelly. A divorțat de aceasta în 2021. Ambele sunt strănepoatele reginei Elisabeta a II-a și ale prințului Philip. Relația lor cu tatăl lor și implicarea lor în evenimentele Familiei Regale au fost adesea remarcate de mass-media și de public.

În ciuda faptului că este cel mai mare nepot al reginei Elisabeta a II-a, Peter Philipps nu a primit un titlu regal la naștere. Prințesa Anne și Mark Phillips au dorit ca copiii lor să ducă o viață cât mai normală.