La 1 Septembrie începe o nouă ediție „Litoralul pentru Toți” pentru anul acesta.

Photo of author

By Edward Ciolacu

Asociația Litoral-Delta Dunării și Asociația Națională a Agențiilor de Turism au anunțat într-un comunicat de presă că pe data de 1 Septembrie 2016 va debuta o nouă ediție a programului „Litoralul pentru Toți”. Aşa cum ne-am obișnuit în fiecare an, programul „Litoralul pentru Toți” oferă turiștilor prețurile cele mai mici pentru cazare în extrasezon pe litoralul României. În stațiunile din sud precum Vama Veche, 2 Mai, Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp, Costinești Eforie Sud sau Eforie Nord prețurile vor fi mai coborâte decât în stațiunea Mamaia.
”Ne așteptăm la un număr de turiști mai mare în acest an, față de edițiile anterioare, întrucât acest sezon este unul de record în vânzări și imagine pozitivă, comparativ cu ultimii ani. Agențiile de turism care participă la realizarea programului „Litoralul pentru Toți” au primit cereri pentru astfel de vacanțe cu mult timp înainte de lansarea acestuia. În plus, avem în continuare evenimente pregătite pentru această perioadă, iar vremea se anunță foarte bună în continuare”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral-Delta Dunării.
Varianta „All Inclusive” are inclusă cele 3 mese pe zi, accesul la pișcine, șezlonguri și umbrele pe plajă și locuri de joacă pentru copii. Unele agenții oferă chiar și posibilitatea achitării sejurului în 12 rate cu dobândă zero.