Un bărbat a fost împuşcat mortal pentru că nu i-a deschis uşa unei femei.

Photo of author

By Edward Ciolacu

Un bărbat în vârsta de 31 de ani, M.Robinson, a fost împușcat mortal la intrarea unui McDonald’s din nordul Las-Vegas-ului, în Statele Unite ale Americii, după ce acesta a avut o altercație cu o femeie pentru că a refuzat să îi deschidă ușa. Femeia, revoltată de gestul nepoliticos al bărbatului, a devenit brusc irascibilă şi i-a cerut altui bărbat din zonă să intervină iar acesta a scos un pistol şi l-a împuşcat mortal pe primul.
„A fost un incident stupid! Nu este un motiv relevant să iei viaţa cuiva pentru că a refuzat să deschidă o uşă! Este oribil ce ai făcut! Îl vreau pe tatăl meu înapoi! Tatăl meu era un om bun, probabil nu a auzit ce a spus femeia, i-ar fi deschis uşa dacă ar fi auzit, sunt sigură.”, a declarat Miniya Sampson în vârstă de 14 ani, fiica celui ucis.
„Te iert pentru ca Dumnezeu spune să ierti”, dar dacă nu vei fi prins şi judecat va trebui să trăieşti toată viaţa cu vina pentru ceea ce ai făcut.”a spus mama lui Robinson.
„Stau aici şi încerc să realizez ce s-a întâmplat citind ştirile astea oribile. Nu-mi vine să cred. Sunt îngrijorată de viitor, cum o să mă descurc singură, după ce l-am pierdut pe el, cu fiica noastră care este în spital şi suferă de septicemie de la 3 luni.” a spus prietena lui Robinson.
Poliţia investighează cazul analizând înregistrările video şi cautând şi alte motive probabile pentru care s-a ajuns la aceasta situaţie, cei doi neavând niciun fel de legătură înainte de a se produce incidentul. Astfel de violenţe urmate chiar de crime din motive fără nicio relevanţă sunt foarte des întâlnite pe teritoriul Statelor Unite, numărul lor crescând îngrijorător în ultimele decenii.