Kate Middleton, fotografiată pentru prima dată de la spitalizarea sa

Photo of author

By Ramona Fustos

Kate Middleton a fost fotografiată pentru prima dată de la spitalizarea sa. Luni, 4 martie, o revistă britanică a a dezvăluit prima fotografie cu Prințesa de Wales din ultimele două luni.

„Am fost foarte clari încă de la început că prințesa de Wales va fi absentă până după Paște”, a precizat Palatul Kensington într-un comunicat publicat joi, 29 februarie. Palatul a răspuns astfel numeroaselor teorii ale conspirației care circulă de o perioadă pe Internet de la spitalizarea lui Kate Middleton. Ea nu a mai fost văzută în public după slujba de Crăciun de la Sandringham, pe 25 decembrie. Cu toate acestea, presa britanică a risipit zvonurile unei presupuse dispariții, publicând luni, 4 martie, prima fotografie a prințesei de Wales în decurs de 2 luni.

Kate Middleton, o fotografie nepublicată în Regatul Unit

Aceasta o arată pe soția prințului William zâmbind și purtând ochelari de soare, pe scaunul pasagerului unei mașini. Fotografia a fost făcută în apropiere de Londra, luni, 4 martie, în jurul orei 9.00, a declarat un martor ocular pentru presă. „Prințesa era discretă și se uita pe fereastră, în timp ce mama ei privea drumul”, a spus acesta. Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost internată în spital marți, 16 ianuarie, pentru o „operație abdominală programată”.

Motivele operației rămân necunoscute, dar nu este vorba de cancer, potrivit presei britanice. Potrivit Daily Mail, această primă imagine a lui Kate Middleton nu a fost difuzată în Marea Britanie. Motivul? Palatul Kensington, reședința oficială a cuplului regal, „a cerut insistent să i se permită să se recupereze în privat”. Extrem de populară în Anglia, Kate Middleton se află în prezent în convalescență la Adelaide Cottage. Adelaide Cottage este reședința familiei sale de pe domeniul Windsor. În plus, nu este de așteptat să își reia activitatea până la 31 martie.

Kate Middleton s-a bucurat de sprijinul părinților ei în această perioadă

În ianuarie anul trecut, Palatul Kensington a rupt tăcerea cu privire la starea de sănătate a lui Kate Middleton. A dat o declarație oficială în acest sens. „Operația a fost un succes și se așteaptă ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua convalescența […]

Pe baza sfatului medical actual, este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice înainte de Paște”, a spus acesta. O situație neobișnuită pentru monarhie, dar în care mama prinților George, Charlotte și Louis poate conta pe sprijinul soțului său, prințul William. Mai mult, și părinții săi, Carole și Michael Middleton au fost alături de ea. „Părinții ei joacă un rol de durată în educația nepoților lor”, conform unei surse. „Ei vor fi o prezență liniștitoare atunci când se va întoarce la Windsor pentru convalescență”.

Absența reginei Camilla

La rândul său, prințul William a alarmat publicul britanic marți, 27 februarie, făcând un anunț în ultimul moment. Acesta a declarat că nu va putea participa la ceremonia de onorare a nașului său, regele Constantin al Greciei. A motivat „probleme personale”. Palatul „nu a dorit să dea mai multe detalii”, dar a precizat că „Prințesa de Wales, care se recuperează după o operație abdominală, continuă să fie sănătoasă”. Cu toate acestea, unele tabloide, cum ar fi The Sun, și-au exprimat îngrijorarea cu privire la „cine este la conducere”, după un alt anunț. Regina Camilla, „epuizată” de numeroasele sale angajamente oficiale, își va lua o săptămână de vacanță. Soția lui Carol al III-lea se va întoarce luni, 11 martie.