Jennifer Lopez și Ben Affleck, în pragul divorțului? Motivele din spatele crizei din relația lor, dezvăluite

Photo of author

By Ramona Fustos

Să fie doar o chestiune de timp până când Jennifer Lopez și Ben Affleck se vor despărți? Apropiați ai cuplului au afirmat recent că aceștia trec printr-o perioadă complicată. Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt subiectul unor zvonuri de separare de câteva săptămâni. Apropiații cuplului au acceptat să vorbească despre situația lor actuală pentru presa americană.

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a început în urmă cu peste 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut în 2002. După ce au devenit un cuplu, au decis să se logodească. Logodna lor a avut loc în același an. Însă, chiar când păreau să se îndrăgostească, lucrurile s-au înrăutățit. La doar doi ani după ce și-au oficializat relația, cuplul s-a despărțit.

Apoi au plecat pe drumuri separate și și-au trăit viețile pe cont propriu. Apoi, 17 ani mai târziu, cântărețul și actorul au decis să mai încerce o dată.

În 2021, cuplul a anunțat cu entuziasm că sunt din nou împreună. Convinși de această dată de forța iubirii lor, cei doi s-au căsătorit. Au organizat o ceremonie foarte intimă, cu doar câțiva prieteni apropiați și familia. Aceasta a fost urmată de o ceremonie mai amplă la reședința privată a lui Ben Affleck.

Se credea că sunt fericiți și împliniți în relația lor până foarte recent. De când Ben Affleck a fost văzut fără verighetă, au apărut speculații.

Zvonurile de separare

În timp ce își conducea mașina, Ben Affleck a fost văzut fără verighetă. A fost suficient pentru a provoca un val de reacții din partea fanilor. Zvonurile au luat rapid amploare. Și pe bună dreptate, aparițiile lui Jennifer Lopez și ale partenerului ei au început să fie din ce în ce mai rare. Pentru mulți, era clar că erau pe punctul de a se despărți.

Pe măsură ce speculațiile creșteau, confidențele făcute de prieteni apropiați și de familie în ultimul număr al revistei Paris Match au pus gaz pe foc. Potrivit acestora, vedeta americană și actorul trec în prezent printr-o perioadă complicată.

În contextul în care zvonurile privind despărțirea de Ben Affleck sunt în toi, Jennifer Lopez a anunțat că își anulează turneul pentru a se concentra asupra „copiilor, familiei și prietenilor apropiați”.

Jennifer Lopez a anunțat vineri, 31 mai, că își anulează turneul. În buletinul său informativ, ea a explicat că nu va mai susține seria de concerte care trebuia să înceapă miercuri, 26 iunie, în Orlando, Florida. „Sunt complet devastată să vă dezamăgesc”, a spus ea.

„Vreau să știți că nu aș face asta dacă nu aș crede că este absolut necesar”, a adăugat Jennifer Lopez. „Promit că mă voi revanșa față de voi și vom fi din nou împreună. Vă iubesc pe toți foarte mult. Până data viitoare…” În același buletin informativ, Live Nation a precizat că Jlo avea nevoie de timp „pentru a fi alături de copiii ei, de familie și de prietenii apropiați”.