Gigi Becali reacționează după amenda primită de UEFA

Photo of author

By Alexandru Stancu

gigi becali

Gigi Becali declarase acum mai bine de șase luni că a pariat pe calificarea echipei FCSB în meciul retur cu Nordsjaelland, din turul trei preliminar al Conference League. Suma pariată de patronul vicecampioanei era de 20.000 de euro. Însă UEFA l-a sancționat aspru pe latifundiarul din Pipera, impunându-i o amendă de 30.000 de euro, după mai mult de jumătate de an de la această declarație.

Acum, Gigi Becali a oferit câteva declarații cu privire la acest aspect. El a subliniat că declarația sa despre parierea pe FCSB a fost o glumă. Finanțatorul echipei roș-albastre intenționează să conteste decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

”Mă duc la TAS. Nu atac? Care e problema? Alea sunt prostii. Dacă eu fac niște glume? Dar îi ai p-ăștia în țară care nu au ce face și reclamă pe la UEFA. E unul Vișan.

Știu eu ce face Vișan în nebunia lui? Una-două nu-i convine lui și se duce să reclame. Se crede șmecher.

Amendă pe ce? Pe glumele mele? Acum dacă glumesc cu tine, ce facem? Îmi închizi tu mie gura, măi, Vișane? Ai ceva la bibilică? Ce pariuri? Mă interesa pe mine să pariez?”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

De altfel, patronul echipei FCSB a vorbit, înaintea derby-ul uicu Rapid, care se va juca sâmbătă, 9 martie, pe Arena Națională, despre echipa sa. El a transmis că Lixandru este mai bun decât Baba Alhassan.

„Eu sunt Becali, nu sunt orice alt patron de echipă, nu se compară”

„Am vorbit cu membrii echipei și am zis că acesta este un meci mai ușor și trebuie să vedem cine este mai bun să joace lângă Sut. În meciul trecut, a fost foarte bun Baba Alhassan.

Acum ne-am dat seama că este mai bun Lixandru să joace. Ei spun că atacă mai mult Baba Alhassan. Eu spun invers, eu zic că este mai bun Lixandru, chiar dacă nu dă gol, pentru că el se consemnează și joacă repede.

Dacă joci repede, nu trebuie să dai gol, trebuie să dea gol atacantul. Eu zic că este mai bun. Ei zic că Baba Alhassan este mai bun pe atac. Fac ca ei. În multe cazuri și chiar de cele mai multe ori, fac ca ei, dacă îmi convine ce spun.

Dar dacă eu sunt convins de ceva și sunt convins acum că Lixandru este mai bun pentru a juca titular, cu el vom juca.

Eu sunt Becali, nu sunt orice alt patron de echipă, nu se compară. Eu pot să zic cu cine să se joace”, a spus Becali, potrivit Digisport.

Pentru meciul cu Rapid, FCSB nu va putea conta pe Siyabonga Ngezana (26 de ani), suspendat din cauza acumulării de cartonașe galbene. Este incert dacă Vlad Chiricheș (33 de ani), rezervă neutilizată în meciul cu Petrolul, sau Mihai Lixandru vor evolua alături de Dawa pe postul respectiv.

La derby-ul etapei FCSB – Rapid, copiii până în 14 ani vor avea acces gratuit în toate sectoarele stadionului, la inelele 2 și 3, mai puțin în zona VIP și Tribuna 0, numai dacă sunt însoțiți de un adult. Aceștia vor trebui să aibă la ei un act de identitate și biletele cu valoare 0 (zero), ce vor fi primite la intrarea în stadion, se arată într-un comunicat de presă.