Rezultate campanie de verificare în Mamaia și în Satul de Vacanţă cu privire la modul de declarare și achitare a taxei de promovare a turismului

Photo of author

By Daniel Negrescu

Inspectorii din cadrul Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanta au încheiat campania de verificare pe teren cu privire la modul de declarare și achitare a taxei de promovare a turismului în stațiunea Mamaia și în Satul de Vacanţă și a taxei pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice în stațiunea Mamaia și în Satul Vacanţă.

În timpul campaniei desfășurate pe parcursul lunii iulie, au fost verificați 634 contribuabili și s-a constatat ca 262 operatori economici au depus declarațiile, în timp ce 372 operatori economici au depus declarațiile peste termen, nu le-au depus, au transmis informații eronate sau nu au declarat în termen de 30 de zile  modificările intervenite care conduc la recalcularea taxei.

Ca de obicei, la colectarea taxelor suntem foarte conștiincioși. Cred ca singurele servicii din administrația publică, care chiar funcționează, sunt cele legate de colectarea banilor de la contribuabili.