Matthew Perry: Testamentul său dezvăluit după 4 luni, un regizor important menționat și planurile sale de paternitate…

Photo of author

By Ramona Fustos

A fost dezvăluit testamentul lui Matthew Perry la mai bine de 4 luni de la moartea sa. Redactat în 2009, documentul aduce un omagiu unui regizor celebru de film și prevede posibilitatea de a avea copii.

Testamentul lui Matthew Perry: ce conține?

Șocul a fost pe măsura importanței actorului americano-canadian pentru milioane de fani Friends din întreaga lume. La 28 octombrie 2023, am aflat cu toții cu stupoare de moartea prematură a actorului Matthew Perry, la 54 de ani. Cel care l-a interpretat la perfecție pe Chandler Bing a fost găsit fără viață în locuința sa din Los Angeles. De atunci, au fost dezvăluite rezultatele autopsiei sale. Se crede că un produs de care se temea a fost cauza morții sale. Matthew Perry a decedat ca urmare a ” efectelor acute ” ale consumului de ketamină. Aceasta este concluzia la care a ajuns Biroul de Medicină Legală din Los Angeles County.

Matthew Perry, ale cărui SMS-uri către Jennifer Aniston în ziua morții sale au fost dezvăluite, a avut în mod clar totul plănuit în cazul morții sale. Potrivit relatărilor din mai multe media americane, actorul și-a întocmit propriul testament în 2009. Câteva detalii ies în evidență. În special, actorul s-a gândit să menționeze posibilitatea de a avea copii. Iar, în cazul în care ar fi existat urmași, niciunul dintre aceștia nu ar fi avut dreptul de a-i moșteni averea. Actorul a avut relații cu mai multe femei de-a lungul vieții sale. Una dintre ele este actrița Lizzy Caplan. Fostul partener de actorie al Lisei Kudrow nu a avut niciodată copii.

Averea interpretului lui Chandler Bing a fost evaluată la aproximativ 120 de milioane de dolari în momentul morții sale. Documentele arată active suplimentare în valoare de aproximativ un milion de dolari.

Tatăl lui Matthew, John Perry, mama sa, Suzanne Morrison, sora sa vitregă Caitlin Morrison și fosta sa iubită Rachel Dunn sunt numiți beneficiari ai trustului. Executorii testamentari sunt Lisa Ferguson și Robin Ruzan, fosta soție a lui Mike Myers, care a lucrat cu comediantul la Celebrity Liar în 2010.

Matthew Perry: un omagiu adus unuia dintre cele mai mari filme ale lui Woody Allen

Un alt detaliu important din testamentul lui Matthew Perry se referă la un fond în valoare de 1.030.000 de dolari. Un fond pe care actorul, care a jucat alături de Bruce Willis în ” My Killer Neighbour „, a decis să îl numească „Alvy Singer Living Trust”. Până aici totul este surprinzător, însă numele le va trezi cu siguranță amintiri fanilor lui Woody Allen. Asta deoarece este numele fictiv al personajului principal din filmul ” Annie Hall”, o capodoperă din filmografia regizorului american. Însuși Woody Allen a fost cel care a interpretat personajul lui Alvy Singer: „În testamentul său, el a stipulat că dorea să lase majoritatea bunurilor sale acestui trust”. Acestea sunt precizările presei americane, înainte de a adăuga că restul banilor și altor bunuri ale sale „nu se limitează la  bijuterii, mobilier, opere de artă și mașini”.

În testamentul său, Matthew Perry a numit-o pe fosta sa parteneră, Rachel Dunn, precum și pe părinții săi și pe sora sa vitregă Caitlin Morrison ca moștenitori ai averii.