„Lua pastile antidepresive”. Adrian Mititelu, de urgență la spital!

Photo of author

By Alexandru Stancu

adrian mititelu junior

Adrian Mititelu junior, în vârstă de 26 de ani, a fost internat de urgență în spital din cauza unei supradoze de antidepresive, conform declarațiilor tatălui său, Adrian Mititelu, care este și patronul echipei FCU Craiova.

Adrian Mititelu junior, internat de urgență la Floreasca

După remiza suferită în meciul împotriva echipei Dinamo, în care formația din Bănie a reușit să egaleze în prelungiri, Adrian Mititelu Jr. s-a confruntat cu o stare de anxietate extremă. În încercarea de a-și calma nervii, el a recurs la administrarea unor calmante, însă din nefericire, a exagerat cu doza, ceea ce l-a condus la o intoxicare. Momentan, se află internat în spital, unde primește îngrijiri medicale.

„E în spital. A luat niște medicamente pe fond de stres. Antidepresive d-alea, ca Xanaxul, dar nu Xanax. Nu știu cum se numesc. Acum e bine. Nu a vrut să se sinucidă! După meciul cu Dinamo, pe fond de stres, a luat mai multe decât trebuia”, a declarat tatăl său.

Gabriela Mititelu, sora lui Adrian Mititelu Jr., a transmis un mesaj emoționant pe platformele de socializare, după ce fratele ei a fost internat în spital din cauza unei intoxicații cu medicamente. În postarea sa, Gabriela și-a exprimat profundul său regret și îngrijorarea pentru starea fratelui său, subliniind importanța sănătății și nevoia de a acorda atenție problemei sănătății mentale. Mesajul ei a stârnit un val de compasiune și susținere din partea prietenilor și fanilor familiei Mititelu.

„Frățiorul meu frumos și puternic… te iubesc și te voi iubi mereu. Orice s-ar întâmpla între noi, ești în fiecare secundă în inima și sufletul meu!”, a scris Gabriela Mititelu.

În ultimele săptămâni, familia Mititelu a traversat perioade tumultoase. După eliminarea suferită în „sferturile” Cupei României, confruntarea din fața lui FC Voluntari pe 3 aprilie 2024 a declanșat o critică publică fără precedent din partea lui Adrian Mititelu Jr. la adresa tatălui său. Această ieșire dură pare să fi avut consecințe neașteptate, culminând cu internarea lui Adrian Mititelu Jr. în spital din cauza unei intoxicații cu medicamente. Astfel de evenimente tensionate și conflicte înrădăcinate pot zgudui profund orice familie, necesitând sprijin și solidaritate pentru a depăși aceste momente dificile.

„Este rezultatul unui management foarte slab! Toți cei de la această echipă… Absolut toată lumea, de la acționari până la ultimul om de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la echipa asta! E singura șansă ca această echipă să scape de la retrogradare! E singura șansă!

Trebuie să spunem adevărul. Primii care trebuie să-și dea demisia suntem noi. Așa ceva nu s-a mai pomenit! Este o lipsă totală de profesionalism! De aia suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Am pierdut cu Voluntari… Ăsta e adevărul, vă spun eu”, a declarat Mititelu junior.

La scurt timp, a venit și replica tatălui: „Adiță e un copil teribilist care contestă anumiți jucători care joacă. El are alte opinii. Să plecăm cu toții? El oricum a plecat mai demult, vine pe aici o dată la 7-8 săptămâni. Să facă și el 5% din cât am făcut eu în viață, apoi să vorbească. E ușor să stai pe la București și să-ți dai cu părerea. Am făcut-o din ambiție și orgoliu, dar dacă vezi că ești subminat de unii care se trezesc la 12 ce să faci?”

CITEȘTE ȘI – ION ȚIRIAC PREGĂTEȘTE O ARENĂ DE TENIS: „FOARTE GREU…”