Kate Middleton, care urmează o chimioterapie preventivă, dă vești în mod neașteptat

Photo of author

By Ramona Fustos

Kate Middleton a primit mii de mesaje de susținere și alinare din partea tuturor celor care au fost impresionați de vestea că suferă de cancer. A răspuns la aceste mesaje în limita posibilităților.

Kate Middleton urmează o chimioterapie preventivă

Spre surprinderea tuturor, Kensington a anunțat că Kate Middleton a fost operată în ianuarie 2024. Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală la abdomen și, deși nu au fost oferite mai multe detalii, s-a precizat totuși că trebuie să rămână în spital timp de două săptămâni. Fără apariții publice, ea a început să fie sursa unor zvonuri.

În cele din urmă, la 22 martie 2024, Palatul Buckingham a publicat o înregistrare video cu Kate Middleton, stând singură într-o grădină și cu fața la cameră, în care anunța că a fost diagnosticată cu cancer. La sfatul medicilor săi, ea a ales să urmeze o chimioterapie preventivă. Prin urmare, va fi în convalescență o perioadă nedeterminată și nu își va relua îndatoririle regale.

Scrisoarea neașteptată a lui Kate Middleton

Deși publicarea acestui videoclip a fost în primul rând o modalitate de a pune capăt zvonurilor, Coroana nu a dat nicio declarație de atunci. Kate Middleton nu a mai avut nicio apariție publică și nu a mai fost publicată nicio informație cu privire la starea sa de sănătate. Cu toate acestea, unii oameni au primit vești din partea prințesei de Wales. Potrivit tabloidelor, Kensington a ținut să trimită scrisori anumitor persoane. Cei care au trimis un mesaj de susținere soției prințului William au primit un răspuns prin poștă, cu logo-ul oficial al Coroanei. Acesta suna astfel: „Vă mulțumim pentru urările de bine adresate Alteței Sale Regale Prințesa de Wales. Gestul dumneavoastră grijuliu este foarte apreciat”.

Un gest frumos, în ciuda bolii de care suferă. Buckingham a ținut întotdeauna să le răspundă prin poștă celor care îi urmăresc sau îi susțin. Pentru o nouă apariție a lui Kate Middleton va trebui să mai așteptăm puțin.

Pregătiri pentru ziua de naștere a lui Louis

Kate Middleton și Prințul William și-au făcut timp pentru a le explica copiilor lor boala Prințesei de Wales. Acesta este și motivul pentru care i-a luat atât de mult timp să vorbească public despre cancerul ei.

Tocmai pentru copiii ei a pregătit o mică petrecere. Potrivit The Sun, ea se pregătește să organizeze petrecerea de ziua de naștere a prințului Louis. Băiețelul va împlini 6 ani pe 23 aprilie 2024. Și, ca la fiecare aniversare, Kate Middleton dorește să continue o tradiție de familie.

În loc să apeleze la serviciile unor patiseri de excepție, în fiecare an, ea pregătește singură tortul de ziua de naștere a copiilor săi. În 2019, soția prințului William a mărturisit în emisiunea A Berry Royal Christmas de la Mary Berry: „A devenit o tradiție ca eu să stau trează până la miezul nopții cu cantități ridicole de amestec de tort și glazură și fac mult prea mult. Dar îmi place la nebunie!”.

Potrivit The Sun, în acest an, ea dorește să pregătească un adevărat tort de casă și o mică petrecere pentru ziua de naștere a prințului Louis. Este, de asemenea, o modalitate de a uita de boala ei pentru o zi.