Iată parfumul preferat al cântăreței Adele, parfum pe care îl poartă de la 15 ani

Photo of author

By Ramona Fustos

Cântăreața Adele poartă același parfum de când avea 15 ani și nu are de gând să îl schimbe. Mirosul hipnotic al acestui parfum oferă o căldură absolută în zilele răcoroase de primăvară. Despre ce parfum este vorba? Îți spunem noi chiar acum!

Care este parfumul preferat al cântăreței Adele?

În cadrul unui interviu, în momentul în care a fost întrebată despre dorința ei de a-și crea propriul parfum, așa cum fac multe vedete, Adela a spus că nu s-ar gândi nici măcar o secundă la o astfel de aventură, înainte de a adăuga: „Voi purta întotdeauna același parfum pe care îl port de când aveam 15 ani”. Parfumul în cauză? Hypnotic Poison de Dior. Este un parfum de care s-a îndrăgostit în adolescență, după ce l-a mirosit pe o fată de la școală.

Un parfum magic, fermecător

Creat în 1998 de către Annick Menardo, Hypnotic Poison seduce prin notele sale orientale de ambră și mosc. Acordul său captivant îmbină moscul provocator, vanilia caldă și un buchet floral de iasomie, trandafir, crin de vale și tuberoză. În plus, nuanțele lemnoase și verzi de mușchi, lemn de jacaranda și lemn de santal creează un contrast fascinant. Dulceața fructelor de prune și caise îndulcește întregul, în timp ce migdalele amare adaugă o notă magică, narcotică. Mai mult, flaconul în formă de măr roșu îi sporește farmecul.

Impactul parfumului asupra carierei lui Adele

Parfumul preferat al lui Adele nu se limitează la viața personală. Acesta a avut un impact și asupra carierei sale artistice, devenind o trăsătură distinctivă a spectacolelor sale live. Parfumul familiar creează o atmosferă învăluitoare pentru fanii ei. Mai mult, Hypnotic Poison de la Dior este mai mult decât un simplu parfum pentru Adele, este o sursă de inspirație. Pe măsură ce Adele evoluează pe plan personal și profesional, alegerea consecventă a lui Hypnotic Poison arată că calitatea acestui parfum nu se schimbă niciodată.

În timp ce alte celebrități își creează propriile parfumuri, Adele rămâne fidelă preferatului ei. Decizia ei de a nu urma tendința de a-și lansa propriul parfum este o dovadă a autenticității sale și a refuzului de a se supune convențiilor. Într-adevăr, Adele preferă să exploreze lumea parfumurilor în calitate de consumator, descoperind povești olfactive mai degrabă decât să le creeze ea însăși.

Impactul cultural al Hypnotic Poison

Hypnotic Poison de la Dior, parfumul preferat al lui Adele, a lăsat și el o amprentă culturală. Într-adevăr, alegerea ei a stimulat interesul pentru acest parfum specific, creând o cerere persistentă pentru el. Acest lucru demonstrează puterea personalităților influente în promovarea anumitor mărci. Așadar, influența de durată a lui Adele în lumea modei și a frumuseții este pur și simplu enormă.

Mai mult decât o simplă preferință, parfumul preferat al lui Adele, Hypnotic Poison a devenit un fir comun care face legătura între viața personală, cariera artistică și influența sa culturală. Hypnotic Poison de Dior nu este doar un parfum, ci o parte esențială a identității sale.