Gigi Becali, mesaj pentru echipa Dinamo: „Ei până nu schimbă sigla…”

Photo of author

By Alexandru Stancu

gigi becali louis munteanu

Aniversarea a 76 de ani de la fondarea clubului Dinamo este un moment important în istoria fotbalului românesc. De la începuturile sale în 1948, clubul a devenit una dintre cele mai renumite echipe din țară, având o serie de succese notabile în fotbalul românesc și european.

Cu toate acestea, perioada recentă a adus cu sine provocări pentru echipa Dinamo, inclusiv lupta pentru a rămâne în primul eșalon fotbalistic românesc. Cu barajul iminent împotriva echipei Csikszereda Miercurea Ciuc, „câinii roșii” sunt în fața unei provocări semnificative pentru a-și menține statutul în prima ligă.

Mesajul transmis de latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, care propune schimbarea emblemei clubului, poate fi văzut ca un semn al dorinței de reînnoire și revitalizare a echipei. Într-un moment în care Dinamo se confruntă cu provocări sportive și administrative, poate fi important să se ia în considerare schimbări pentru a revitaliza clubul și a-i readuce strălucirea.

Cu toate acestea, indiferent de schimbări propuse sau de provocările întâmpinate, aniversarea celor 76 de ani de la fondarea clubului este o ocazie de a celebra istoria și moștenirea sa bogată în fotbalul românesc.

”Eu vorbesc serios. Ei până nu schimbă sigla… Pune, bă, un leu, un urs. Schimbă capul din câine în urs. Dacă lași câine sau lup, înseamnă draci. Au numai ghinioane. Asta e concepția mea. Probabil ei râd de ce zic.”, a declarat patronul celor de la FCSB, Gigi Becali.

Mesajul transmis de echipa Dinamo

”WHAT IS LOVE?

Știința spune că iubirea este rezultatul unor schimbări chimice la nivelul creierului, care au loc atunci când întâlnim pe cineva. Atunci, tu oare ești iubit, Dinamo?

Există cumva mai multe tipuri de hormoni ai iubirii, iar cel dinamovist e mai puternic decât cel comun? Astfel, am înțelege de ce în zile lucrătoare arde șoseaua, iar sâmbete și duminici nu avem. Ar fi un argument bun și pentru aniversările de cuplu petrecute pe stadion și motivul pentru care povestea noastră merge mai departe.

Sau, poate, „am văzut pe Dinamo și pe loc eu m-am îndrăgostit” se traduce de fapt ca „și pe loc eu m-am regăsit”.

Iar asta nu înseamnă decât un lucru – tu ești veșnic, Dinamo!, iar să-i urezi „la mulți ani” unui spirit nemuritor este aproape ironic.

În schimb, clubul le urează mulți ani tuturor dinamoviștilor care simt că și-au dat ani din viață, pentru că au îndrăznit să trăiască în alb și roșu!

76 de astăzi este doar un număr, Dinamo! Cine nu trăiește pentru tine nu te merită!

VOCILE N-AU RĂGUȘIT,

INIMA N-A ÎNCETAT SĂ BATĂ,

DACĂ AM DA TIMPUL ÎNAPOI,

AM FACE ACELAȘI DRUM DE FIECARE DATĂ!”, este mesajul postat de Dinamo pe rețelele sociale.

Echipa Dinamo București este una dintre cele mai iconice și respectate echipe de fotbal din România. Fondată în 1948, echipa are o istorie bogată și o bază de fani dedicată în întreaga țară. Cunoscută și sub numele de „Câinii Roșii”, Dinamo are culorile roșu și alb ca emblematice și își desfășoară meciurile de acasă pe Stadionul Dinamo din București.

De-a lungul anilor, echipa Dinamo a câștigat numeroase trofee naționale și a avut performanțe notabile în competițiile europene. A avut perioade de glorie în care a dominat fotbalul românesc și a adus bucurie fanilor săi prin jocul spectaculos și victoriile obținute. Cu toate acestea, echipa a trecut și prin momente dificile, inclusiv probleme financiare și schimbări de management.

CITEȘTE ȘI – EDI IORDĂNESCU A VORBIT DESPRE O POSIBILĂ PRELUNGIRE A CONTRACTULUI SĂU LA CÂRMA NAȚIONALEI ROMÂNIEI