George Simion, atac dur la adresa Uniunii Europene: „Cu ajutorul lui Dumnezeu, îi oprim pe toţi”

Photo of author

By Alexandru Stancu

George Simion

George Simion, președintele AUR, a atacat vehement Uniunea Europeană, comparând-o cu „noua Uniune Sovietică cu comisarii săi de la Bruxelles”. Prezent sâmbătă la Timișoara sâmbătă, cu ocazia prezentării candidaților la alegerile europarlamentare, Simion a amenințat că îi va opri pe „toți cei care încearcă să impună noua ordine globală”.

„E o boală mondială”

„Am venit direct din Polonia. Am avut ieri la Varşovia întâlniri cu aliaţii noştri polonezi, probabil printre puţinii, dacă nu singurii, care înţeleg ce înseamnă să fii între două imperii, între imperiul răului de la est, care încă face victime, şi acest nou imperiu ideologic, această nouă Uniune Sovietică cu comisarii ei de la Bruxelles, care încearcă să ne schimbe obiceiurile, felul de a trăi, felul de a înţelege viaţa şi de a ne respecta înaintaşii şi identitatea creştină a acestui continent. Cred că aţi văzut, a căzut şi Grecia zilele trecute. Au zis şi colegii mei înainte, e o boală mondială care funcţionează fie prin marota numită corectitudine politică, fie prin cenzură, printr-o nouă dictatură şi ideologia asta nouă, neomarxistă, globalistă, soroşistă, încearcă să ne aducă pe toţi la acelaşi nivel. Dar pe noi Dumnezeu ne-a creat diferiţi şi suntem datori, împreună, la nivelul instituţiilor europene, din Europa din care facem parte atât istoric, cât şi geografic, să ne luptăm cu tot ce avem”, a afirmat George Simion.

„Ştiţi ce vom face?”

„Nu venim în faţa voastră cu promisiuni «ce vom face». Ştiţi ce vom face? Cu siguranţă, prin sprijinul vostru, o să îi încetinim în planurile lor bolnave. Şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, o să îi oprim pe toţi, de la Juncker la Ursula von der Leyen, la doctorul Fauci şi toţi cei care încearcă să impună noua ordine globală”, a adăugat George Simion.

George Simion este un cunoscut activist și politician român, care a devenit cunoscut în special pentru implicarea sa în mișcările de protest și în politică. Născut pe 6 ianuarie 1989 în orașul Bacău, Simion și-a petrecut o bună parte din viața sa adultă luptând pentru diverse cauze și promovând valorile conservatoare și naționaliste.

De-a lungul anilor, George Simion a fost implicat în numeroase acțiuni de protest și mișcări sociale, fiind un susținător vocal al drepturilor românilor din afara granițelor țării și al respectului pentru tradițiile și valorile naționale. El a fost unul dintre liderii mișcării „România Fără Ei”, care a militat împotriva corupției și a clasei politice corupte din România.

În 2015, George Simion a fost ales președinte al Asociației „Acțiunea 2012”, o organizație care susține drepturile românilor din afara granițelor țării și promovează ideea de unire a României cu Republica Moldova. De-a lungul timpului, el a fost implicat în numeroase campanii și acțiuni de sprijinire a comunității românești din diaspora și a luptat pentru recunoașterea și protejarea drepturilor acestora.

În plan politic, George Simion este unul dintre fondatorii și liderii partidului politic AUR (Alianța pentru Unirea Românilor), un partid care promovează valorile naționaliste și conservatoare și care militează pentru unirea României cu Republica Moldova. El a fost ales deputat în Parlamentul României în urma alegerilor din decembrie 2020, reușind să obțină un număr semnificativ de voturi din partea electoratului naționalist și conservator.