Cine este Anna Eberstein, femeia care l-a schimbat pe Hugh Grant?

Photo of author

By Ramona Fustos

Vrei să afli cine este Anna Eberstein, femeia care l-a schimbat pe Hugh Grant? Atunci citește rândurile de mai jos.

Care au fost femeile din viața lui Hugh Grant până la Anna Eberstein?

A fost o vreme, cu mult timp în urmă, în anii ’90, când era ușor să ți-l imaginezi pe Hugh Grant în rolul unui librar ușor singuratic, distrat și sentimental, precum William Thacker din Nothing Hill. Așa că, atunci când în 1995 a izbucnit un scandal care a dezvăluit escapadele sale cu o prostituată pe Sunset Boulevard, șocul a fost cu atât mai mare. Cu atât mai mult cu cât, la acea vreme, actorul era într-o relație cu Elizabeth Hurley. Un nume cunoscut în modellingul anilor 90, acum actriță și producătoare. Chiar dacă cuplul a reușit să supraviețuiască acestui scandal, relația lor a luat sfârșit în cele din urmă ceva mai târziu. După 13 ani mai exact.

A urmat o nouă relație amoroasă de trei ani cu Jemima Goldsmith, fiica unui magnat al finanțelor. Hugh Grant a ieșit cu aceasta la serate mondene. Apoi, a urmat o nouă perioadă de celibat, în care a petrecut majoritatea din timp îmbătându-se. O fotografie postată pe Facebook la acea vreme îl arăta înconjurat de o duzină de studenți sau, mai exact, prins între ei. În anul în care a împlinit vârsta de 51 de ani, Hugh Grant a devenit tată pentru prima dată. Cei doi copii ai săi, Tabitha și Felix, s-au născut din relația cu Tinglan Hong, o tânără chinezoaică cu 19 ani mai tânără decât el. A cunoscut-o în timp ce aceasta lucra la recepția unui restaurant de lux.

Dar în 2012, anul în care s-a născut Félix, s-a născut un alt copil Hugh Grant: John Mungo, rodul unei relații cu femeia cu care se va căsători câțiva ani mai târziu, Anna Eberstein.

Un nou capitol pentru Hugh Grant

Născută în Suedia, Anna Eberstein este fiica unui magistrat și membră a Partidului Democrat Suedez. Este licențiată în literatură și științe politice la prestigioasa Universitate din Oxford (Anglia). Apoi a urmat un master în finanțe la Universitatea din Uppsala (Suedia). În 2008 l-a cunoscut pe Hugh Grant. Era divorțată la acea vreme, era producătoare, iar chimia dintre ei funcționa. Una dintre primele lor apariții publice a fost în tribunele de la Roland Garros, în iunie 2015. De atunci au fost văzuți acolo aproape în fiecare an. Nu prea știm mai multe despre ei, în afară de faptul că mai au împreună alți doi copii, născuți în 2015 și 2018, ale căror nume nu le cunoaștem.

Amândoi dețin o a doua casă în Eygalières, în Provence. Aici își petrec în mod regulat timp cu familiile lor. Fac plimbări bucolice și cumpărături la piața locală. O viață nouă, mai sănătoasă, mai calmă, departe de agitația vieții de noapte și de pasiunile trecătoare. Alături de Anna Eberstein, Hugh Grant, actorul cu șuvițe rebele, s-a așezat în sfârșit la casa lui și pare mai fericit și mai împlinit ca niciodată. Un comerciant din Eygalières, care a preferat să-și păstreze anonimatul, ne-a povestit câte ceva despre viața de zi cu zi a actorului în Provence. Ea ne-a spus că acesta sărută aproape pe toată lumea din sat. Mai mult, face mult sport cu soția sa și că adoră roșiile și mozzarella…