Cine este Alexander Edwards, partenerul lui Cher?

Photo of author

By Ramona Fustos

Cine este Alexander Edwards? Miercuri, 28 februarie, cântăreața Cher a participat la prezentarea de modă Balmain împreună cu partenerul ei de 38 de ani, Alexander Edwards.

Miercuri, 28 februarie, în cea de-a treia zi a Săptămânii Modei de la Paris, Olivier Rousteing a făcut senzație, prezentând colecția Balmain prêt-à-porter toamnă-iarnă 2024-2025 în fața unei mulțimi de celebrități. Printre acestea s-a numărat și cântăreața Cher, care a venit să aplaude noile creații ale directorului artistic alături de partenerul ei Alexander Edwards. Dar cine este bărbatul cu care își împarte viața de mai bine de un an?

Alexander Edwards, un producător american

Alexander Edwards este un producător în vârstă de 38 de ani din Oakland, California. Cunoscut și recunoscut în industria muzicală datorită funcției sale de director al casei de discuri Universal Music, el a devenit cunoscut datorită relației sale tumultoase cu Amber Rose. Amber Rose este fosta iubită a lui Kanye West. Au împreună un fiu pe nume Slash Electric Alexander Edwards, născut în 2019. S-au despărțit doi ani mai târziu, după multiple infidelități din partea producătorului. Un an mai târziu, Edwards a întâlnit-o pe cea cu care își împarte viața în prezent, Cher.

Alexander Edwards și Cher: cum s-au cunoscut?

După ce s-au întâlnit pentru prima dată la Săptămâna Modei de la Paris, cântăreața celebrei melodii Believe a confirma relația lor în noiembrie 2022 pe contul ei de Twitter. Artista în vârstă de 77 de ani și-a regăsit fericirea după două căsătorii eșuate și nașterea a celor doi copii, Chaz Bono și Elijah Blue  Blue Allman. Diferența de vârstă? Lui Cher nu-i pasă deloc de acest aspect.

Într-un interviu acordat presei americane în octombrie 2023, ea a mărturisit: „Întotdeauna le-am spus prietenelor mele: „Suntem prea bătrâne pentru a ne întâlni cu bărbați cu adevărat tineri și nu mă voi îndrăgosti niciodată prin SMS”.” Pe scurt, am făcut tot ce am spus că nu voi face!”. A continuat „Ceea ce am învățat este că niciodată nu este prea târziu. Dacă am fi știut toate statisticile, ne-am fi spus: „S-a terminat”. Dar suntem împreună de un an și, dacă ar fi fost doar un an, ar fi meritat. M-am simțit cel mai bine”.

Alexander Edwards și Cher sunt încă împreună în ciuda zvonurilor

Cei doi au fost văzuți în mod regulat împreună în public din noiembrie 2022. Însă zvonurile privind o logodnă nu au fost niciodată confirmate. Asta deoarece cântăreața a semănat îndoiala în decembrie 2022, când a împărtășit o fotografie misterioasă a unui inel. Cea mai recentă apariție a lor la prezentarea de modă de miercuri confirmă faptul că dragostea este încă vie.

Cher a mai declarat că și-a încălcat toate regulile personale pentru noul ei iubit pentru că acesta era „atât de special”. Urăsc când oamenii spun că oamenii sunt speciali, dar o mulțime de oameni spun că eu sunt specială, așa că pot spune că el este special”, a glumit ea. Indiferent ce se întâmplă, îmi place să fiu cu el. Mă face să râd și ne distrăm. Ceea ce am învățat este că niciodată nu este prea târziu. Pe hârtie, ai spune: „Ei bine, este condamnat”. Dar suntem împreună de un an și chiar dacă ar fi fost doar un an, ar fi meritat. Am avut parte de momente foarte bune.”

Pe lângă faptul că formează un cuplu, cei doi porumbei sunt și colaboratori. Alexander Edwards a produs noua piesă a lui Cher, Drop Top Sleigh Ride, care va fi inclusă pe viitorul ei album, Christmas.