Anunț îngrijorător făcut de Clotilde Armand. „Primăria Sectorului 1 se închide”

Photo of author

By Alexandru Stancu

clotilde armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut un anunț joi care a atras atenția opiniei publice: primăria va fi închisă din cauza lipsei de fonduri necesare pentru funcționare. Armand a acuzat consilierii locali ai partidelor PNL și PSD că au transferat sumele alocate inițial pentru funcționarea instituției către proiecte precum construcția Catedralei Neamului. Ea a subliniat că această acțiune a dus la incapacitatea primăriei de a-și desfășura activitățile obișnuite și că a depus o plângere penală în acest sens. Această situație a generat o mare îngrijorare în rândul cetățenilor, care se confruntă acum cu probleme administrative și de servicii publice.

Mesajul lui Clotilde Armand

„Fac un anunț important pentru toți locuitorii din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD. Aceștia au luat banii de la funcționarea primăriei și i-au dat la Catedrala Mântuirii. Registratura va fi închisă și serviciile publice la fel. (…) De astăzi nu vom mai avea internet în instituție. De săptămâna trecută nu avem pază. Vom închide primăria și voi informa fiecare cetățean din sector despre cum este furat de coaliția PSD PNL”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

A făcut plângere penală împotriva consilierilor locali PNL-PSD

„Pentru ceea ce a făcut PNL PSD am depus deja o plângere penală săptămâna trecută. Este interzis în lege să oprești serviciul public. Dar asta se pare că nu e de ajuns pentru acești inconștienți. Voi deschide un birou al registraturii în fața sediului PSD din Kiseleff și unul în fața sediului PNL din Modrogan. Să-i vadă o țară întreagă cât de disperați sunt cei care au furat industrial această primărie că nu mai pot fura liniștiți în continuare”, a continuat Armand.

Clotilde Armand este o personalitate politică marcantă în peisajul românesc, cunoscută în special pentru activitatea sa ca primar al Sectorului 1 din București. Născută în Franța și stabilită în România de mai mulți ani, Armand a fost aleasă în funcția de primar în 2020, fiind prima femeie care conduce acest sector din capitala României.

Înainte de a intra în politică, Clotilde Armand a avut o carieră în domeniul afacerilor și al consultanței, lucru care i-a oferit o perspectivă amplă și o expertiză valoroasă în gestionarea resurselor și luarea deciziilor strategice. De asemenea, este cunoscută pentru implicarea sa în domeniul drepturilor omului și al activismului social.

În calitate de primar al Sectorului 1, Clotilde Armand și-a propus să aducă schimbări pozitive în comunitate, concentrându-se pe îmbunătățirea infrastructurii, gestionarea eficientă a resurselor și promovarea transparenței în administrația publică. De-a lungul mandatului său, a inițiat și implementat proiecte în diverse domenii, de la infrastructură și mediu înconjurător, până la servicii sociale și cultură.

Cu toate acestea, activitatea sa nu a fost lipsită de controverse și critici, iar provocările și dificultățile întâmpinate în timpul mandatului său au fost subiect de dezbatere în spațiul public. Clotilde Armand rămâne o figură importantă în politica românească contemporană, cu un rol semnificativ în modelarea viitorului Bucureștiului și al țării în ansamblu.

CITEȘTE ȘI – NICUȘOR DAN IESE LA ATAC. „E NESERIOS!”