Care sunt semnele astrologice care îți vor da întotdeauna cele mai bune sfaturi?

Photo of author

By Ramona Fustos

Crezi în zodii și te întrebi care sunt semnele astrologice care îți vor da întotdeauna cele mai bune sfaturi? Atunci când ai nevoie de un sfat, cere-l de la o persoană care te înțelege și care este capabilă să vadă situația din punctul tău de vedere, oferind în același timp o perspectivă mai largă.

Care sunt semnele astrologice care îți vor da întotdeauna cele mai bune sfaturi?

Fecioara. Fecioara îți va spune mereu ceea ce trebuie să auzi, nu ceea ce vrei să auzi. Nu te va asculta și nici nu te va minți, îți va spune mereu adevărul. Nu te va insulta. Își va da cu părerea cu respect și va înțelege mereu orice situație. Dacă ai curajul să faci schimbări și ai nevoie de încurajări și sfaturi bune, apelează la o Fecioară. Este posibil ca ea să aibă deja o opinie formată deoarece te urmărește de ceva timp și îți analizează problema. Se așteaptă să fie abordată personal, nu își dorește să fie intruzivă.

Capricorn. Dacă vrei să atingi un obiectiv legat de Dacă vreți să atingi un obiectiv legat de o promovare la locul de muncă sau într-o companie, sau dacă ai o îndoială, contactează un prieten aflat sub semnul Capricornului. Vei auzi o mulțime de sfaturi inteligente și concise.

Vei primi sfaturi surprinzător de bune, dintr-un punct de vedere înțelegător, experiențe pe care Capricornii nu le dezvăluie de obicei. Înainte de a te decide, te vor îndruma cum să găsești siguranță și stabilitate.

Taur. Când Taurii dau sfaturi prietenilor, se vor asigura că nu te mulțumești cu mai puțin decât meriți, că nu faci compromisuri în detrimentul tău sau că cedezi pentru că se creează nevoia de a ceda și mai mult.

Taurii sunt total de partea ta și știu despre ce vorbesc. Dacă le accepți sfaturile, urmează-le în totalitate și asigură-te că lucrează pentru bunăstarea și beneficiul tău. Chiar dacă nu au soluții de-a gata, îți vor reaminti ce este cel mai important. Tu,  nevoile tale, bunăstarea ta. Ei te vor ajuta să îți sporești încrederea în tine și conștiința de sine.

Care sunt alte semne astrologice care dau cele mai bune sfaturi?

Gemeni. Deși pot părea haotici și împrăștiați în toate direcțiile, Gemenii îți vor sugera să abordezi problema într-un mod complex și să o privești din toate părțile. Nu te vor lăsa să iei o decizie pripită. Dacă i-ai abordat deja, te vor pune la îndoială și te vor încuraja să accepți toate posibilitățile și să analizați problemele din toate unghiurile posibile.

Inteligenți și complecși, Gemenii au o mare experiență și o latură spirituală bogată. Ei vă vor ajuta să vă aprofundezi cunoștințele și să îți lărgești perspectiva până când vei înțelege ceea ce îți dorești cu adevărat.

Pești. Mai presus de toate, Peștii te vor asculta cu toată atenția lor până când vei spune tot ceea ce vrei să spui și tot ceea ce nici măcar nu știai că ții în tine (legat de problema pe care încerci să o abordezi). Sunt semnele astrologice care te ascultă și te sfătuiesc cel mai bine.

Cu marea lor capacitate de empatie și de înțelegere, vor fi capabili să se cufunde în problemele tale. Vor încerca să înțeleagă ce ai în inimă și în cap, cum funcționează creierul tău, care sunt slăbiciunile și factorii declanșatori. Cu puțină încurajare, te vor motiva să vezi și să înțelegi singur acest lucru. La final, îți vor spune că ai făcut totul de unul singur, ei au fost acolo doar ca să te asculte și să te înțeleagă.