Ariana spune că zvonurile despre relația ei cu Ethan Slater au fost „infernale”

Photo of author

By Ramona Fustos

Ariana Grande se destăinuie în legătură cu zvonurile din jurul relației sale cu colegul de scenă din Wicked, Ethan Slater.

Despre ce este vorba?

„Simt că nu trebuie să intrăm în detalii, dar, bineînțeles, există un fel de frustrare insațiabilă, un sentiment inexplicabil, infernal, de a vedea cum oamenii îi înțeleg greșit pe cei pe care îi iubești și la care ții”. Aceasta este declarația cântăreței în timpul unei apariții recente la emisiunea  lui Zach Sang Show.

„Ne amintim selectiv că asta le fac tabloidele oamenilor, în special femeilor, în funcție de faptul că ne place sau nu persoana respectivă”, a continuat ea. „Noi lăsăm selectiv spațiu pentru umanitate, pentru nuanță… (tabloidele) nu lasă spațiu pentru asta”.

În luna septembrie a anului trecut, Grande și fostul ei soț, Dalton Gomez au depus actele de divorț conform informațiilor oferite de People la acea vreme. O lună mai târziu, despărțirea cuplului a fost finalizată. Cam în aceeași perioadă, Slater i-a cerut divorțul soției sale Lilly Jay și au început să apară zvonuri despre o posibilă relație dintre el și Ariana Grande. În august 2023, surse presupuse apropiate cuplului au declarat că între cei doi nu există o altfel de relație în afară de cea de prietenie.

Ce spune Ariana Grande despre aceste zvonuri?

Grande se pregătește să lanseze cel de-al șaptelea album al ei, Eternal Sunshine. Mai mult, a recunoscut în timpul aceluiași interviu din cadrul Zach Sang Show că lansarea unui album complet nou în mijlocul „dramei sale relaționale” este, fără îndoială, „cea mai proastă idee cu putință”.

„Sunt atât de nervoasă, pentru că bucăți din el ating lucruri care sunt reale și apoi bucăți din el sunt, de asemenea, doar, ca și cum ar face parte din concept”, a explicat ea. „Deci, care este această separare?”.

În octombrie 2023, presa americană scria că Grande și Slater se mutaseră împreună. „Ethan și-a informat prietenii și viitoarea sa viitoare fostă soție că locuiește cu Ariana cu normă întreagă în New York”.

În luna următoare, Grande a fost văzută susținându-și iubitul la premiera spectacolului său de pe Broadway Spamalot. Ea s-a întors la spectacol de mai multe ori, ducându-l chiar și pe tatăl ei, Ed Butera, să vadă producția în ajunul Crăciunului.

Grande pare să facă aluzii la noua sa relație cu Slater și la drama stârnită în jurul acesteia în noul ei single, Yes, And?

Versurile melodiei sună cam așa: Your business is yours and mine is mine. Why do you care so much whose d*** I ride? Melodia a debutat pe primul loc în Billboard. Grande a sărbătorit succesul noului ei single postând un videoclip pe Instagram în care le mulțumește fanilor ei. „Sunt atât de emoționată……. atât de emoționată”, a scris ea în legendă la postare. „Mulțumesc din adâncul inimii mele fanilor mei, cei mai incredibili îngeri din lume, pentru dragostea pe care ați arătat-o acestui cântec și mie. Este copleșitor și atât de sincer emoționant să văd cu câți dintre voi a rezonat acest cântec și este un dar să mă simt atât de văzut și susținut de voi!

„Vă mulțumesc pentru pozitivitatea voastră, pentru sprijinul vostru și pentru tot”, a continuat ea. „Nu aveți idee cât de mult însemnați pentru mine! Acest lucru este absolut din cauza și în întregime pentru voi. Vă mulțumesc!”