„Uneori a trebuit să fac sacrificii”: Victoria Beckham se destăinuie despre echilibrul dificil dintre carieră și maternitate

Photo of author

By Ramona Fustos

Într-un interviu acordat joi, 11 aprilie 2024, Victoria Beckham împărtășește cel mai bun sfat pe care l-a primit vreodată pentru a se simți mai puțin vinovată și trece în revistă educația copiilor ei, acum adulți.

Chiar dacă Victoria Beckham își umple la ora actuală rețelele de socializare cu fotografii cu copiii ei, de care pare să fie extrem de apropiată, nu a fost întotdeauna așa. Prinsă între diferite cariere, de la cântăreață în cea mai mare trupă de fete la designer de modă, aceasta a mărturisit pentru un tabloid american: „Nu a fost întotdeauna ușor să îmi duc viața personală și cariera în același timp. Uneori a trebuit să fac sacrificii, nefiind atât de prezentă pe cât mi-aș fi dorit”.

Victoria Beckham – care a fost cel mai bun sfat primit?

Chiar dacă Victoria Beckham este o celebritate, este, în primul și în primul rând, tot o mamă cu propriile îndoieli și cu dorința de a face ce trebuie. Sfatul care m-a emoționat cel mai mult a fost de la Diane von Fürstenberg. Ca și mine, este o autodidactă care a muncit din greu pentru a-și construi brandul. Dar, mai presus de toate, este o mamă. Mi-a spus odată: „Nu m-am simțit niciodată vinovată ca mamă, pentru că am făcut tot ce am putut. Vinovăția nu te duce nicăieri. Este mai ușor de spus decât de făcut, recunoaște ea, dar insistă: „Nu-ți sacrifica cariera”. O problemă care are mai puțin impact asupra ei în prezent. „Ei au înțeles că sunt mama lor, dar și cineva care are lucruri de realizat”, a declarat Victoria Beckham.

Victoria Beckham a declarat că este genial să ai copii care te consideră cool

Extrem de ocupată cu colecțiile sale, Victoria Beckham este mai puțin ocupată zi de zi cu copiii ei, care au părăsit cuibul, cu excepția lui Harper Seven, mezina de 12 ani care „nu seamănă deloc cu o adolescentă irascibilă în acest moment”, glumește mama ei. „Încă am voie să o îmbrățișez și reușim să vorbim una cu cealaltă fără să ne certăm. În această dimineață, m-a sunat entuziasmată: „Mamă, este un afiș uriaș cu parfumurile tale în centrul Londrei!”.” Nu e minunat să ai copii care te consideră cool?

Să-i vezi cum cresc este un dar. Mă învață atât de multe lucruri! În timp ce Cruz, în vârstă de 19 ani, vine uneori acasă cu Brooklyn, în vârstă de 25 de ani, s-a mutat cu soția sa, Nicola Peltz Beckham. Dar, după cum spune ea, este încântată să-i vadă înflorind, chiar dacă nu este la fel de aproape de mama lor. „Nu sunt una dintre acele mame care sunt posesive cu fiii lor. Mă bucur că nu sunt!

Valorile transmise

Dacă există un lucru de care Victoria Beckham este mândră în ceea ce privește educația pe care le-a dat-o copiilor săi, acesta este valorile pe care le-a transmis celor patru fii și fiice ale sale. Pentru ea, „a fi bine crescut înseamnă să știi cum să trăiești cu ceilalți”. Ea este ditirambică în legătură cu copiii ei și cu relația cu ei. A declarat că „Ei sunt unul dintre cele mai mari succese ale mele”.