Robert Pattinson și Suki Waterhouse dezvăluie prima fotografie a bebelușului lor

Photo of author

By Ramona Fustos

Robert Pattinson și Suki Waterhouse au dezvăluit prima fotografie a bebelușului lor.

În urmă cu câteva săptămâni, tabloidele britanice au dezvăluit că cei doi actori au devenit părinți, cu fotografii care să le susțină, dar fără nicio confirmare oficială din partea principalilor implicați. Acum au făcut-o, cu prima fotografie postată de mamă.

Această știre a fost așteptată cu mare nerăbdare. Pe 26 martie 2024, un tabloid britanic a dezvăluit că Suki Waterhouse, care are o relație cu Robert Pattinson de mai mulți ani, a născut primul ei copil, cu fotografii cu un cărucior pe străzile din Los Angeles. Cu toate acestea, nu există nicio confirmare oficială din partea principalelor părți implicate. Asta până de curând… Actrița din „Daisy Jones” și „The Six” a dezvăluit, în sfârșit, pe rețelele de socializare, detaliile acestui fericit eveniment.

O fotografie cu bebelușul publicată pe Instagram

Într-o postare publicată joi, 4 aprilie 2024, Suki Waterhouse a împărtășit o fotografie Polaroid în care apare pozând în fața casei sale, strângându-și în brațe bebelușul nou-născut. Actrița privește cu tandrețe în aparat în timp ce susține capul nou-născutului cu mâna, fără a-și dezvălui fața. „Bine ai venit pe lume, îngerul meu”, a scris ea în legendă, după ce și-a dezvăluit sarcina pe scena Festivalului Corona Capital din Mexic, în noiembrie 2023.

Numeroase au fost celebritățile care i-au felicitat pe părinți, și mai ales pe mamă, comentând la postarea de pe Instagram. Felicitări iubire!”, a scris tânăra mămică Paris Hilton. Atât de fericită pentru voi doi”. „Felicitări”, a scris și actrița Nina Dobrev, cu o ploaie de emoticoane cu inimioare. „Mamă rockstar!”, a scris cântăreața Halsey, în timp ce Alyssa Milano a precizat că „distracția începe cu adevărat acum”.

Discreția lui Robert Pattinson și a lui Suki Waterhouse

Deși tânăra de 32 de ani a oficializat nașterea primului ei copil, nu a dezvăluit numele sau sexul bebelușului. Asta pentru a-i proteja intimitatea, după ce și-a dezvăluit burtica rotundă pe scenă, spre surprinderea tuturor. „Sunt foarte luminoasă astăzi pentru că m-am gândit că v-ar putea distrage atenția de la altceva ce se întâmplă”, a spus ea mulțimii înainte de a-și deschide haina, stârnind aplauzele publicului.

Deși a fost dispusă să oficializeze nașterea și să dezvăluie o fotografie cu bebelușul, Suki Waterhouse a păstrat o anumită modestie. Astfel, ea nu a dezvăluit nicio informație despre copilul ei, fie că este vorba despre prenumele, sexul sau data nașterii. Ceea ce nu este deloc surprinzător, având în vedere cât de preocupați sunt ea și Robert Pattinson de păstrarea intimității lor.

Suki Waterhouse și Robert Pattinson au o relație din iulie 2018. Ei au fost văzuți împreună în Londra, dar de atunci au păstrat discreția. În decembrie 2023, o sursă apropiată cuplului a dezvăluit pentru site-ul People că cei doi îndrăgostiți s-au logodit. „Amândoi își doresc să se căsătorească. Este important pentru ei”. Următorul pas?

O pasiune

Robert Pattinson și Suki Waterhouse formează un cuplu de șase ani. În 2023, în coloanele cotidianului The Times, fotomodelul s-a destăinuit despre povestea lor de dragoste: „Sunt uimită că am fost atât de fericită cu cineva timp de aproape cinci ani”. Ea a adăugat: „Întotdeauna sunt incredibil de încântată când văd numele lui apărând pe telefonul meu și cred că și el simte același lucru pentru mine. Avem atât de multe de vorbit și îl găsesc atât de amuzant.