Pentru prima dată din 2016 încoace, Kate Middleton NU a participat la tradiționala paradă de St Patrick’s Day

Photo of author

By Ramona Fustos

Kate Middleton, care nu își va relua angajamentele oficiale până la Paște, a lipsit de la parada anuală de Ziua Sfântului Patrick din Aldershot, Anglia, duminică, 17 martie.

Bănuiam deja, dar acum avem confirmarea. Aflată în recuperare după o operație abdominală din 16 ianuarie, Kate Middleton nu va reveni în atenția publicului decât după sărbătorile de Paște, pe 17 aprilie. Prințesa de Wales nu a participat la tradiționala paradă de Sfântul Patrick de la Mons Barracks Parada este organizată în fiecare an la Aldershot, în Anglia, duminică, 17 martie. Prințesa de Wales deține titlul de colonel al Gărzilor Irlandeze. Mai mult, nu a lipsit de la niciun eveniment din 2016.

Kate Middleton, mare absentă de la tradiționala paradă de St Patrick’s Day

Conform informațiilor oferite de presa britanică, mama lui George, Charlotte și Louis a fost sărbătorită în această zi. Gărzile irlandeze au plănuit să-i aducă un omagiu, trimițându-i cele mai bune urări în aplauze la finalul paradei tradiționale. Kate Middleton joacă de obicei un rol foarte important în această zi. Aceasta inspectează rândurile în timpul ceremoniei și acordând shamrocks ofițerilor și gărzilor. Lady Ghika, soția locotenent-colonelului de regiment Sir Chistopher Ghika, a fost așteptată să îi ia locul în acest an, după cum a dezvăluit Ministerul britanic al Apărării, potrivit presei britanice.

Lady Ghika este nimeni alta decât soția locotenent-colonelului regimentului, generalul-maior Sir Christopher Ghika. În timpul acestei ceremonii celebre, Lady Ghika a venit în față pentru a prezenta trifoiul ofițerilor și subofițerilor Gărzii Irlandeze, care l-au distribuit apoi în rândurile personalului. De asemenea, ea a salutat-o pe mascota lor oficială, Seamus, un ogar irlandez de 3 ani. Deși nu a fost prezentă în acest an, Kate Middleton a ținut totuși să sărbătorească Ziua Sfântului Patrick. Un mesaj video a fost postat pe rețelele de socializare ale prințesei și ale prințului de Wales.

William, colonel onorific al Gărzilor Irlandeze între 2011 și 2022, nu va fi prezent nici el la paradă. Un lucru care ar trebui să alimenteze și mai mult numeroasele zvonuri legate de absența lui Kate.

Kate Middleton, o situație tulbure

Extrem de populară în Marea Britanie, prințesa în vârstă de 42 de ani a fost spitalizată pe 16 ianuarie pentru o intervenție chirurgicală abdominală. Nu a mai participat la niciun eveniment public de la Crăciun.

Cu toate acestea, publicarea, săptămâna trecută, a unei fotografii cu prințesa de Wales, toată zâmbitoare și înconjurată de copiii ei de Ziua Mamei, a provocat confuzie cu privire la adevărata ei stare de sănătate.

Cauza: descoperirea multiplelor retușuri pe fotografie, retragerea acesteia de către cinci dintre marile agenții de presă care o publicaseră și scuzele lui Kate, care și-a asumat responsabilitatea, spunând că „îmi încercase mâna la editare”.

Nu a fost organizată nicio ceremonie de depunere a culorilor

Kate, care se află în convalescență la Windsor, nu este de așteptat să își reia activitățile înainte de Paște. Adică pe 31 martie. Deși fusese anunțată în programul paradei militare Trooping the Colour din iunie, nu se așteaptă ca ea să participe în cele din urmă.

Palatul Windsor „nu a dorit să dea mai multe detalii” despre starea de sănătate a lui Kate. A precizat doar că că „Prințesa de Wales, care se recuperează după o operație abdominală, continuă să fie bine”.