Oferta făcută de FCSB unui jucător. 20.000 de euro pe lună

Photo of author

By Alexandru Stancu

gigi becali

Oficialii FCSB i-au făcut o ofertă de prelungire a contractului fundașului stânga Risto Radunovic (31 de ani), care va intra în vară în ultimele 6 luni de contract cu echipa roș-albastră. Radunovic declarase la finalul unei victorii cu Sepsi că dorește să plece de la FCSB la finalul sezonului. Conform informațiilor de la Fanatik, Gigi Becali i-a propus o remunerație lunară de 20.000 de euro, în creștere față de cei 11.000 de euro pe care îi primește în prezent. Cu toate acestea, fotbalistul ar fi refuzat oferta, exprimând dorința de a primi și o sumă de bani la semnarea noului contract.

„Risto Radunovic a primit oferta de prelungire de la FCSB. I s-a făcut oferta de 20.000 de euro pe lună, în condiţiile în care el câştigă 11.000 de euro. Până în acest moment, fotbalistul nu a fost de acord. A cerut şi o sumă de bani, o primă la semnătură pentru că rămâne liber de contract. Gigi Becali n-ar fi de acord cu această variantă.

Dar informaţia sigură este că Radunovic a refuzat 20.000 de euro pe lună pentru a continua şi din vara anului 2024. El intră în iunie în ultimele 6 luni de contract.

S-a simţit nedreptăţit că toţi aveau contracte foarte mari, iar el avea 11.000 de euro, el fiind cel mai bun fundaş stânga din campionat”, transmit cei de la Fanatik.

În 2017, Radunovic a ajuns în România, la Astra Giurgiu, provenind de la Buducnost Podgorica, iar în 2021 a fost transferat de FCSB pentru suma de 400.000 de euro.

Fundașul stânga este un element de bază și în echipa națională a țării sale, Muntenegru, unde a acumulat 34 de prezențe și a înscris un gol.

Potrivit site-urilor de specialitate, cota de piață a lui Risto Radunovic este evaluată la 1,4 milioane de euro.

FCSB este un club de fotbal românesc cu sediul în București, care a fost fondat în 1947 sub numele de Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Clubul a cunoscut o istorie bogată și este considerat unul dintre cele mai de succes cluburi din România.

Steaua București a dominat scena fotbalistică românească în anii ’80 și ’90, câștigând numeroase titluri de campioni naționali și trofee în competițiile interne. Una dintre cele mai mari performanțe a clubului a fost câștigarea Cupei Campionilor Europeni în 1986, fiind prima echipă din Europa de Est care a realizat acest lucru.

În 1998, clubul a fost preluat de Armata Română, iar numele și simbolurile sale au fost transferate la o nouă entitate, cunoscută sub numele de FC Steaua București. Acest lucru a condus la o controversă legată de drepturile asupra numelui și a însemnelor clubului, care a durat ani de zile și care continuă și în prezent.

În 2017, după o decizie judecătorească, fostul FC Steaua București a fost obligat să-și schimbe numele și să-și părăsească baza de fani, lăsând locul unei noi entități, cunoscută acum sub numele de FCSB. Clubul a fost preluat de omul de afaceri Gigi Becali, care a devenit figura centrală a echipei și a fost implicat în numeroase controverse și evenimente mediatice de-a lungul timpului.

FCSB continuă să fie una dintre echipele de frunte din Liga I, participând regulat la competițiile europene și luptând pentru trofee în cadrul fotbalului românesc. Cu toate acestea, clubul a întâmpinat unele dificultăți financiare și administrative în ultimii ani, iar relația cu fani și presa rămâne adesea tensionată.

În ciuda acestor provocări, FCSB rămâne unul dintre cele mai populare și iconice cluburi de fotbal din România, cu o bază largă de fani și o istorie bogată în realizări.

CITEȘTE ȘI – GIGI BECALI A LĂMURIT ENIGMA. DE CE L-A SCHIMBAT PE RADASLAVESCU