Naomi Campbell se destăinuie despre copiii ei, educația oferită acestora și droguri

Photo of author

By Ramona Fustos

Într-un interviu recent, top-modelul Naomi Campbell vorbește despre dependența sa de droguri. De asemenea, vorbește despre cum a devenit mamă la 51 și la 53 de ani.

Atunci când Naomi Campbell renunță la armură și decide să se destăinuie, trebuie să recunoaștem un lucru, este extrem de sinceră. Într-un interviu acordat unui cotidian britanic cunoscut, supermodelul anilor 90 s-a destăinuit jurnalistei Alice Thompson, cu o sinceritate și veridicitate care sunt rare în această profesie a farmecului și a aparențelor.

Nașterea celor doi copii ai lui Naomi Campbell? Un mister…

În interviu, Naomi Campbell a vorbit despre cei doi copii ai ei, o fată pe care a născut-o la 51 de ani, în 2021, apoi un băiat, doi ani mai târziu, la 53 de ani, și ale căror două prenume au fost ținute secrete. Dar până acum, vedeta nu explicase niciodată în mod clar cum și-a conceput copiii, mulțumind de cele mai multe ori pe contul său de Instagram, cu o notă ezoterică pe cât de spirituală, pe atât de magistrală, „un dar de la Dumnezeu, o binecuvântare sau miracolele vieții”. Abia acceptase să recunoască faptul că fiica ei „nu a fost adoptată”.

În 2016, ea a declarat chiar pentru Sunday Times: „Mi-ar plăcea să am copii, dar nu știu încă cum. Toată lumea crede că aș fi o mamă bună. Dacă nu există un bărbat, o voi face singură. Nu mi-e teamă să o fac. Dar am nevoie de timp, ca să mă gândesc ce voi face și să adun cât mai multe informații.” Deci, ce urmează? Mister, mister, mister…

Mulțumită publicației The Times, acum știm mult mai multe. „Cei doi copii ai mei înseamnă totul pentru mine. Mă face să mă tem pentru ei, pentru viitor. S-au născut când aveam 51 și apoi 53 de ani și, deși m-am întâlnit cu muzicieni, actori și miliardari, nu am căutat niciodată un tată pentru copiii mei. Astăzi, sunt fericită să fiu o mamă celibatară”. La vârsta ei, a apelat la o mamă surogat pentru a-i avea? Da, am făcut-o”, răspunde super-modelul. Sper la o lume mai bună pentru copiii mei. Ei sunt 110% prioritatea mea.

Anii ’90, anii drogurilor

După ce a recunoscut implicit că a apelat la serviciile unei mame surogat pentru a avea cei doi copii ai săi, Naomi Campbell a revenit asupra escapadelor sale din anii sexului, drogurilor și rockului, când top modele precum Christy Turlington, Helena Christensen, Linda Evangelista, Cindy Crawford și Kate Moss erau considerate noile regine ale planetei.

„Drogurile și rock’n’roll-ul erau amuzante la vremea respectivă… până când îți dădeai seama că deveneai dependent. Simțeam că nu-mi plăcea persoana care deveneam, așa că am decis să mă duc la dezintoxicare. Și mi-a plăcut să merg la dezintoxicare! A fost în Statele Unite. În fiecare oră era un program, ceva de făcut. Ca fostă dansatoare, îmi place disciplina și structura, îmi place să am un orar, urăsc să am timp liber și să nu fac nimic. Așa că mi-a plăcut mult această „dezintoxicare”…”.

Țigări și ciocolată

O victorie asupra dependenței care nu o împiedică să recunoască faptul că a pierdut definitiv cea mai dificilă provocare din viața ei: lupta împotriva țigărilor. Recunosc că am încercat de mai multe ori, dar am renunțat”, mărturisește fără rușine topmodelul britanic. Eu nu fumez cu vapori, e mai bine să fumez o țigară. În plus, este mult mai elegant…”.

Naomi însăși este cea care pune punctul pe i: „Nu mai am niciun viciu, sunt doar o chestie veche și plictisitoare, o chestie foarte plictisitoare. Nu mai am nevoie să mă droghez. Îmi plac ciocolata și dulciurile din când în când. Dacă aș putea, aș mânca o tabletă întreagă de ciocolată Galaxy în fiecare seară, dar trebuie să mă limitez, să fiu atentă. Totul ține de echilibru, echilibru, echilibru, echilibru…”. După o viață în top, o viață de model?