Mickey Rourk

Photo of author

By Edward Ciolacu

El este unul dintre actorii care au suferit cele mai mari transformări fizice. La 64 de ani, celebrul actor arată complet diferit de cel care juca în „9 săptămâni și jumătate”.
Mickey Rourke, un mare iubitor de animale, a fost fotografiat zilele trecute în timp ce se afla pe străzile din Beverly Hills, în compania unuia dintre câinii lui, Pomeranian .
Asemeni divelor care își plimbă animalele de companie în poșetă, Rourke a apărut nestingherit și le-a zâmbit amabil fotografilor, afișând un look pe care fanii săi îl știu deja.
Îmbrăcat în haine tinerești, în blugi și tricou, actorul mai seamănă foarte puțin cu starul sexy din trecut, în special după ce și-a făcut mai multe operații estetice la care a renunțat ulterior.
Mickey ține o legătură strânsă cu fanii săi, prin intermediul contului de Instagram, unde nu contenește să le arate fiecare animal de companie pe care îl are.
Fost boxer, Mickey Rourke încă petrece timp în sala de sport, ținând să amintească celor care îl îndrăgesc că încă muncește pentru a avea un fizic musculos.