Programul SPIT de sărbători

Photo of author

By Daniel Negrescu

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează constănțenii că vineri, 30 decembrie 2016, va fi ultima zi din an în care ghișeele agențiilor fiscale vor fi deschise publicului.
În perioada 27-30 decembrie 2016, în fiecare agenție fiscală va funcţiona câte un singur ghişeu destinat numai plății impozitelor, taxelor, amenzilor şi obţinerii certificatelor de atestare fiscală.
Zilele de 26 decembrie 2016 și 02 ianuarie 2017 sunt declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează, iar în perioada 03-06 ianuarie 2017 programul de lucru cu publicul este suspendat pentru realizarea de activități specifice închiderii/deschiderii anului fiscal.
Începând cu data de 09 ianuarie 2017 vor fi deschise toate agențiile fiscale și reluate toate operațiunile cu caracter fiscal.
Amintim serviciile online dezvoltate de SPIT ce pot fi utilizate în perioada 27-30 decembrie 2016, pe site-ul www.spit-ct.ro:
1. „Plata online a impozitelor” – plata pe site-ul instituţiei, cu autentificare;
2. “Plata online a amenzilor” – plata amenzilor pe site-ul instituției, cu autentificare sau pe site-ul www.ghiseul.ro, fără autentificare;
3. “Etax Mobile” – plata prin intermediul telefonul mobil, utilizând aplicaţia ETax Mobile SPIT, dezvoltată pentru Android şi iOS.