Marius Șumudică a vorbit despre viitorul său, după plecarea de la Gaziantep

Photo of author

By Alexandru Stancu

marius sumudica

Marius Șumudică s-a despărțit de Gaziantep la începutul lunii martie, iar acum antrenorul este în continuare liber de contract. De-alungul timpului, el a mai antrenat echipe precum Al Raed, Al Shabab, Malatyaspor, CFR Cluj, Rizespor, Gazisehir, Al Shabab, Kayserispor, Astra Giurgiu, Concordia, Al Shaab, U Cluj, FC Brașov, AO Kavala, Gloria Bistrița, Farul, Progresul, Inter Gaz și Rocar.

Marius Șumudică, antrenorul care a condus echipa turcă timp de șase luni, a avut o prezență consistentă pe bancă, înregistrând 28 de meciuri și obținând o medie de 1.32 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt. Cu toate acestea, perioada sa la conducerea echipei a fost de scurtă durată, iar acum se concentrează asupra viitorului său în lumea fotbalului.

Șumudică a clarificat că nu va accepta nicio ofertă sub suma de șapte mii de euro, evidențiind astfel încrederea sa în valoarea sa ca antrenor. De asemenea, a subliniat că are contacte importante în Turcia și consideră că fotbalul de acolo îi se potrivește cel mai bine.

Aceste declarații indică o dorință puternică din partea lui Șumudică de a-și găsi un nou angajament în lumea fotbalului și de a-și consolida cariera în calitate de antrenor. Cu experiența și cunoștințele sale în domeniu, este posibil ca el să fie un candidat atractiv pentru numeroase cluburi, atât în Turcia, cât și în alte țări. Rămâne de văzut în ce direcție se va îndrepta următoarea etapă a carierei sale și care vor fi provocările și oportunitățile pe care le va întâlni în drumul său în fotbalul profesionist.

„Din punct de federe financiar sunt ok, m-am realizat, m-a ajutat Dumnezeu”

”În momentul de față, să fiu sincer, nu mai contează banii pentru mine. Să fiu sincer, e doar plăcerea de a antrena. E clar că nu vin de pe stradă și nu o să accept niciodată să-mi dai 5.000, 7.000 sau ceva de genul ăsta. N-o s-o fac niciodată. Nu se pune problema…

Dar dacă ajungi cu mine la o înțelegere, să văd că există un proiect ok, că vrei să facem performanță, restul nu mai contează. Din punct de federe financiar sunt ok, m-am realizat, m-a ajutat Dumnezeu.

Eu îmi doresc foarte mult să plec iarăși în străinătate. Să fiu sincer, îmi doresc foarte mult. Deja am contacte. În Turcia o să-mi fie destul de greu să mă întorc, dar cu siguranță dacă cineva va începe rău mă vor suna.

Cred că Turcia mi se potrivește, sunt un tip efervescent, câștig oamenii, dar ei trec de la o stare la alta imediat. Azi ești rege, mâine ești vai mama ta. Ești un nimeni, dacă ai pierdut un meci. Dar eu cred că voi pleca iar în Golf. La ce contacte am în momentul de față”, a spus Marius Șumudică, potrivit Fanatik.

Șumudică, cunoscut pe numele său complet Marius Șumudică, este un antrenor de fotbal român cu o carieră bogată și variată în fotbalul european. Născut pe 4 martie 1971 în Craiova, România, Sumudica și-a început cariera de jucător la echipe locale precum Universitatea Craiova și Electroputere Craiova, fiind apreciat pentru abilitățile sale în teren.

CITEȘTE ȘI – ANUNȚUL LUI DENIS ALIBEC, ÎNAINTE DE MECIURILE AMICALE ALE ROMÂNIEI