Care au fost cei mai bine plătiți actori de la Hollywood în 2023

Photo of author

By Ramona Fustos

Ești curios să afli care au fost cei mai bine plătiți actori de la Hollywood în 2023? Revista Forbes tocmai a dezvăluit clasamentul celor mai bine plătite vedete în 2023. Află ce actori și ce actrițe de la Hollywood au ajuns în fruntea listei. Doar două actrițe au reușit să ajungă în top 10.

Așteptată în fiecare an, lista celor mai bine plătite vedete în 2023 a fost publicată de revista Forbes pe 6 martie 2024. Ocazia perfectă pentru publicul larg de a afla care au fost cele mai bine plătite vedete de la Hollywood din ultimul an, chiar dacă asta înseamnă că nu au fost cele mai bogate.

Care au fost cei mai bine plătiți actori de la Hollywood în 2023 – doar 2 femei au reușit să ajungă în top 10

Deloc surprinzător, doar două actrițe au reușit să intre în top 10: Jennifer Aniston, pe locul șase, cu 42 de milioane de dolari până în 2023 și Margot Robbie, care se află pe locul doi, imediat după Adam Sandler.

Actrița a fost peste tot în 2023. Interpretând păpușa omonimă din filmul Barbie, de Greta Gerwig, Margot Robbie, care a produs și filmul, a obținut un cec de peste 55 de milioane de dolari. Un adevărat fenomen, Barbie a obținut peste un miliard și jumătate de dolari în box office în întreaga lume, precum și cinci nominalizări la premiile Oscar 2024.

Care au fost cei mai bine plătiți actori de la Hollywood în 2023 – Ascensiunea lui Adam Sandler

În vârful clasamentului, este un bărbat care ocupă primul loc. Înaintea unor artiști mult mai populari, Adam Sandler este actorul cel mai bine plătit din 2023. O mare parte din succesul actorului se datorează în parte contractului său masiv cu Netflix. Contractul l-a semnat inițial în 2014 pentru 250 de milioane de dolari și pe care l-a reînnoit în 2020. Potrivit Forbes, anul trecut, utilizatorii Netflix au vizionat peste 500 de milioane de ore de conținut cu actorul.

Adam Sandler a câștigat 73 de milioane de dolari în 2023

Adam Sandler este în fruntea listei celor mai bine plătite vedete din 2023. Actorul, regizorul și producătorul a jucat în trei filme în 2023: „Murder Mystery 2”, de Jeremy Garelick, „You Can Forget My Bat Mitzvah!”, de Sammi Cohen, și „Leo”, de Robert Marianetti, Robert Smigel și David Wachtenheim. De asemenea, a produs lungmetrajul Gangsteri prin alianță, de Tyler Spindel.

2/10 Margot Robbie a câștigat 55 de milioane de dolari în 2023

Margot Robbie a urcat pe locul al doilea în clasamentul Forbes. Actrița și producătoarea filmului Barbie a câștigat 55 de milioane de dolari în 2023. Asta datorită lungmetrajului, care a doborât mai multe recorduri, inclusiv cel al celui mai mare succes financiar pentru un film regizat de o femeie. În același an, ea a jucat și în filmul Asteroid City, de Wes Anderson.

3/10 Tom Cruise a câștigat 45 de milioane de dolari în 2023

Tom Cruise, actorul cel mai bine plătit din 2022, a coborât două locuri în clasament. Protagonistul din Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, în rolul său cult de Ethan Hunt, a câștigat 45 de milioane de dolari în 2023. Acesta a fost singurul său proiect de actorie din acest an. Un lucru care spune multe despre cât a câștigat pentru această filmare plină de cascadorii.