Intră în lumea fitness-ului cu tehnologia viitorului, Cercel Robert Sergiu – antrenorul care aduce aparatură de ultimă generație în Constanța

Photo of author

By Daniel Negrescu

Ne aflăm cu toții într-o cursă contra cronometru în care timpul liber a devenit un lux.

Programul încărcat, activitățile obligatorii din fiecare zi, rapoartele ce trebuie finalizate și predate în timp record, ședințele cu părinții și alte activități cotidiene ne fac adesea să uităm de noi înșine iar efectele negative asupra sănătății și stării noastre de bine nu întârzie să apară.

Statisticile ne arată că, la nivel european, doar 8% din populație obișnuiește să practice cu regularitate activități fizice.

Ni se recomandă cel putin 30 de minute de mișcare în fiecare zi pentru o viata sănătoasă dar, prinși în aceasta cursă haotică, ultimul lucru la care ne gândim este mersul la sală.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și îți dorești totuși o siluetă de invidiat, un corp sănătos și armonios într-un timp cât mai scurt, iți propunem o soluție revoluționară care folosește o tehnologie de ultimă generație: JustFit EMS

Acum poți beneficia și în Constanța de antrenamentul JustFit EMS, prezent deja în multe țări din Europa și din întreaga lume, la Impulse by Uka, alături de instructorul de fitness Cercel Robert Sergiu, a cărui pasiune pentru fitness inspiră, motivează și incurajează depășirea limitelor pentru un stil de viata sănătos, acesta fiind totodată și instructor de Fitness, Fusion Circuit și Khai-bo în cadrul Energy Club. Printre cei ce au ales să frecventeze acest centru de fitness se numără și câteva vedete autohtone: Dorian Popa, Tania Budi, luptătorul Cătălin Casaru, handbalista Raluca Avram, voleibalista Iuliana Nucu, Liviu Vîrciu, Dony, Daniela Crudu.

Conceptul JustFit se bazează pe revoluția tehnologiei EMS (Electrical Muscle Stimulation) tehnologie dezvoltată pentru industria aero-spațială, este o metodă ce combină variantele clasice de antrenament cu tehnologia avansată, oferind rezultate rapide și de lungă durată.

Un antrenament de doar 20 de minute echivalează cu 2 ore de mers la sală și este potrivit atât pentru pierderea în greutate cât și pentru tonifierea musculaturii, este eficient împotriva celulitei și diminuează durerile de spate. Fitness-ul aduce beneficii atât pentru piele cât și pentru întregul organism. Da, și pentru piele! Pielea este o altă parte a corpului care beneficiază de pe urma exercițiilor fizice regulate, prin creșterea circulației, eliminarea toxinelor, furnizarea nutrienților la nivelul celulelor pielii, reducerea acneei și stimularea producției de colagen ce are rol în prevenirea apariției ridurilor.

Rezultatele sunt vizibile din prima lună de antrenament, 20 de minute de antrenament, de două ori pe săptămână fiind suficiente pentru obținerea rezultatelor dorite putând fi folosit și de persoanele aflate în recuperare medicală întrucât protejează articulațiile, încheieturile și coloana.

Contraindicații: tehnologia de electrostimulare musculară nu se recomandă persoanelor cu afecțiuni cardiace, femeilor însărcinate sau persoanelor care suferă de epilepsie.

În concluzie, dacă v-ați hotărât să vă oferiți o șansă la o viață sănătoasă și doriți să vă mențineți tineri pentru cât mai mult timp, încercați antrenamentul cu aparatură de tip JustFit Wireless, unică în Constanța, începând cu o ședință gratuită de probă pentru a simți pe propria piele beneficiile acestei tehnologii a viitorului.

Încearcă-l și te vei convinge! Impulse by Uka sala de fitness in Constanța.