Interzis de pe stadioane, Gigi Becali a transmis când revine la meciurile echipei FCSB

Photo of author

By Alexandru Stancu

gigi becali louis munteanu

FCSB a înregistrat un rezultat de egalitate, 2-2, în meciul împotriva echipei Rapid, în etapa a cincea a play-off-ului SuperLigii. Gigi Becali (65 de ani), patronul clubului FCSB, era așteptat de suporterii „roș-albaștri” la Arena Națională, dar nu a mai apărut. Inițial, finanțatorul echipei a anunțat că va veni la stadion, mai ales că dorea să pregătească o surpriză. Ideea lui Becali era ca, pe tot parcursul derby-ului cu Rapid, să fie prezentă în cer o cruce imensă realizată din drone.

”Eu nu mai sărbătoresc. Să sărbătorească alții. Eu sărbătoresc decât atunci când iau vreun trofeu cu bani (n.r. face referire la premiile uriașe din Liga Campionilor).

Sărbătoarea trebuie să o facă jucătorii şi clubul, nu eu. Am jucat eu fotbal? Eu sărbătoresc doar dacă jucăm în Liga Campionilor. Doar la meciurile alea vin. O să vin şi eu să mă relaxez”, a argumentat Gigi Becali.

Patronul FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a primit o suspendare de 6 luni și o amendă de 50.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal, pentru comportament jignitor și calomnios. De asemenea, în cazul unei viitoare abateri, echipa FCSB ar putea fi penalizată cu -3 puncte. La scurt timp după ce a fost anunțată decizia Comisiei de Disciplină, Gigi Becali a oferit o primă reacție, considerând sancțiunea drept incorectă.

Gigi Becali: „Ce a făcut Dumnezeu, aşa va rămâne, aşa voi spune cu preţul vieţii”

“Ei pot să dea un miliard, pot să dea ce vor ei. Ce a făcut Dumnezeu, aşa va rămâne, aşa voi spune cu preţul vieţii. Păi, se plimbă femeile între bărbaţi la fotbal? Ei au minte întunecată, e opinia mea. Judeci opinia unui om. Dar e ce a spus Hristos? Curentul de acum e curentul dracilor, că lumea s-a îndrăcit. Asta nu înseamnă că nu pot să îmi spun opinia. Eu mi-am spus opinia mea, de principiu. Nu jignesc cu nimic. Ei condamnă sentimentele? Cine sunt ei? Sunt oameni ca frunza în vânt. Nici nu ştiu încotro să o apuce. N-ai voie să ai o părere? Trebuie să am părerea ta că, dacă nu, te judec? Bă, e o părere, nu e o jignire, o ofensă. Eu nu înţeleg. Voi aveţi altă mentalitate, alt sistem de trai. Dar când văd femeia că aleargă între bărbaţi… Cum să fie aşa ceva? Doamne Ferească-ne! E treaba lor, dar nu e în regulă. Fac ce fac ei, n-am nicio treabă. Numai că eu îmi spun o părere. Nu m-am opus. Nu am dat-o afară de acolo. Ca imagine, mie îmi foloseşte. Pentru că oamenii văd. Cum adică femeia stă cu sânii în vânt şi aleargă pe lângă bărbaţi? Ce e amestecul ăsta? Pentru ce? Nu sunt destui bărbaţi? De ce nu merge femeia la femei să arbitreze şi bărbaţii la bărbaţi? Nu e mai bine aşa? De ce? Pentru că majoritatea politică mondială drăcească vor să confunde femeia cu bărbatul. N-ai văzut moda, femeia poartă pantaloni şi bărbatul începe să poartă rochie. Prin toate modalităţile vor să dea mai mare putere la femeie şi să fie dispreţuit bărbatul. Sunt mentalităţi drăceşti. (n.r. se va bucura alături de echipă) Ce pot să îmi facă? Mă arestează? Eu îmi fac rugăciunea mea şi îi ignor pe draci. Bucuria mea ar fi să iau banii din Liga Campionilor. Nu o să cobor pe gazon, să se bucure băieţii dacă vom câştiga titlul. Nu mă duc pe gazon. Pe mine mă deranjează un lucru. Cum să judeci tu părerea mea?”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

CITEȘTE ȘI – FCSB – RAPID, DERBY-UL DIN ETAPA CU NUMĂRUL 5 DIN PLAY-OFF