FCSB – Rapid, derby-ul din etapa cu numărul 5 din play-off

Photo of author

By Alexandru Stancu

florinel coman

FCSB și Rapid se întâlnesc în super derby-ul din etapa cu numărul 5 a play-off-ului Superligii. Meciul se va disputa mâine, 20 aprilie, de la 20:30.

În debutul său ca antrenor principal la Rapid, Bogdan Lobonț a ținut o conferință de presă în care și-a exprimat entuziasmul și determinarea înaintea mult așteptatului derby din etapa a 5-a. Cu o reputație solidă ca fost portar și o vastă experiență în fotbalul românesc și european, Lobonț a adus o nouă energie echipei, promițând să continue tradiția de succes a Rapidului.

În cadrul conferinței, Lobonț a subliniat importanța meciului și a transmis că echipa este pregătită să lupte pentru fiecare punct. Cu o abordare concentrată și orientată către rezultate, noul antrenor a evidențiat că Rapidul va aborda fiecare meci cu determinare și profesionalism.

Deși conștient de provocările și așteptările ridicate ale suporterilor, Bogdan Lobonț și-a exprimat încrederea în echipă și în capacitatea sa de a obține rezultate pozitive. Cu o strategie bine definită și o atitudine pozitivă, Rapidul se pregătește să facă față cu încredere derby-ului și să ofere suporterilor motive de bucurie și mândrie.

FCSB – Rapid, derby de urmărit

”Ce mai e de spus? Mai este ceva de spus de meciul de mâine? Am înțeles că Arena Națională va fi sold-out. Gazonul va fi bun. O să fie un meci spectaculos. La final, când o să tragem linie, vom vedea ce se întâmplă.

Emoții sunt mereu. E același nivel de emoție indiferent de meci. Trebuie să vedem cum le gestionăm și eu și băieții.

Este o provocare ca toate celelalte pe care le-am avut până acum. Sunt sigur că o să mai urmeze. Trăiesc clipa, trăiesc momentul. Este o provocare. O accept așa cum este, cu riscurile și avantajele pe care mi le oferă.

Eu nu am schimbat nimic. Eu nu pot să schimb nimic. Doar jucătorii pot. Trebuie să muncim, să ne focusăm pe următorul obiectiv. Primul nostru obiectiv este antrenamentul de peste 15 minute.

Sunt norocos de felul meu. Sunt o persoană foarte norocoasă. Am avut parte de-a lungul vieții de noroc. Dacă nu aveam noroc, nu eram în fața dumneavoastră.

Diferența e de 3 puncte, e mare? Eu zic că suntem mai aproape de locul doi față de locul șase, din perspectiva mea a optimistului. Eu vreau să iau realitatea și de acolo să începem să facem lucrurile așa cum le vrem.

Îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare. Sunt convins că sunt alături de noi. Din punctul meu de vedere, sunt numărul 1. Sunt fantastici. Sunt numărul 1 în SuperLigă”, a spus Bogdan Lobonț

”Urmează un nou meci special pentru noi”, spune Charalambous

Antrenorul FCSB-ului a vorbit și el înainte de partidă.

”Urmează un nou meci special pentru noi, avem nevoie să continuăm seria de meciuri bune pe care le-am avut în play-off. Singurul nostru obiectiv pentru meciul de mâine este victoria, pentru că dacă vom obține cele trei puncte va fi un pas mare în câştigarea titlului de campioană.

”Ştim că va fi greu, dar partea bună este că am văzut jucătorii cum se antrenează că sunt concentrați pe ceea ce trebuie să facă. Sunt bucuros să îi văd aşa, pentru că în acest moment ar fi putut apărea o anumită relaxare. Forțează la fiecare antrenament şi ăsta este un plus pentru noi.

”Trebuie să fiu sincer şi să recunosc că nu mă aşteptam să avem astăzi 13 puncte avans față de locul doi, dar, repet jucătorii fac diferența. Sunt înfometați să câştige acest titlu de campioni. Sunt foarte surprins şi foarte fericit şi mândru de ei. La începutul sezonului am avut ca obiectiv câştigarea campionatului, acum nu ştim când se va întâmpla acest lucru. Ne dorim să câştigăm mâine, asta e tot ceea ce ştim. Nu ştim ce alte rezultate vor fi şi dacă vom putea ieşi în această etapă campioni”, a declarat Charalambous.

CITEȘTE ȘI – OVIDIU HAȚEGAN, PUS LA ZID DE DUMITRU DRAGOMIR: „A PRIMIT ORDIN”