Huawei va lansa tableta Google de 7 inch.

Photo of author

By Edward Ciolacu

Probabil mulţi nu se așteptă încă, dar Google, pe lângă cele două telefoane noi, e posibil ca în curând să anunțe și lansarea tabletei de 7 inch. După spusele lui Evan Blass, aceasta va fi lansată intr-adevăr, foarte curând, va avea 4GB memorie ram și va fi construită de Huawei.
S-a vorbit foarte mult despre noile tablete Nexus și mai ales despre telefoanele Nexus. De fapt, nu este corect să le mai numim telefoane Nexus, se zovoneşte că ele s-ar numi Pixel și Pixel XL.
Sundar Pichai a spus că cei din compania lui sunt interesați de opiniile consumatorilor în legătură cu design-ul telefoanelor, iar acele opinii ar putea influenţa folosirea brandului Google sau Pixel în loc de Nexus. Din toate discuțiile despre tabletă a reieșit de asemenea că nici aceasta nu se va numi Nexus și că, cu siguranță va purta alt nume, iar acesta ar putea fi simplu Huawei sau Huawei 7P.
Au trecut câțiva ani de când tabletele cu Android din 2014, Nexus 6, au fost fabricate cu un hardware foarte bun, însă software-ul Android N le-au coborât mult așteptările.
Practic platformele Android necesită o revizuire mai amănunțită, în afară de inovațiile precum Yoga Book care nu prezintă un interes prea mare. Pentru fanii sistemului de operare Android, tableta Nexus 7 va fi ieftină, solidă, va avea un design plăcut, va încăpea în buzunar și probabil speram că Huawei va aduce calitatea pe o are și Nexus 6P.
Compania Google va organiza un eveniment pe data de 4 Octombrie, în care va anunța, probabil, două dispozitive, dispozitivul Daydream VR 4K și posibil  și această nouă tabletă.