Gigi Becali a făcut marele anunț! Care este viitorul lui Vlad Chiricheș

Photo of author

By Alexandru Stancu

vlad chiricheș gigi becali

Cu un titlu ce pare să se contureze în culorile roșu-albastre ale FCSB-ului, Gigi Becali, emblematicul său patron, își îndreaptă atenția către un nou obiectiv îndrăzneț: accederea în grupele UEFA Champions League în sezonul următor. Pentru a-și transforma visul în realitate, acesta a anunțat planuri ambițioase de întărire a lotului echipei, planuri ce includ aducerea a 7-8 jucători noi.

Cu o viziune clară asupra viitorului clubului, Becali nu se mulțumește doar cu investiții în tineri talente, ci dorește și aducerea unor fotbaliști cu experiență, deja familiarizați cu atmosfera și cerințele competițiilor de top. În acest sens, FCSB-ul se poate baza deja pe un astfel de jucător, care este în prezent în curtea clubului și poate aduce o contribuție valoroasă în următoarele competiții.

Cu o strategie clară și o determinare fără echivoc, FCSB se pregătește să-și consolideze poziția în fruntea fotbalului românesc și să-și întărească prezența pe scena europeană. Cu fiecare decizie și fiecare transfer, echipa își construiește drumul către obiectivele ambițioase ale prezentului și viitorului său în lumea fotbalului. Pentru suporterii fideli și pentru întreaga comunitate a clubului, fiecare pas către aceste obiective reprezintă un motiv de mândrie și de entuziasm pentru ceea ce urmează să vină.

Gigi Becali, despre Vlad Chiricheș

Chiricheș a surprins pe toată lumea când a comunicat conducerii FCSB-ului că este dispus să-și reducă semnificativ salariul pe durata absenței sale din teren. Astfel, a renunțat la o sumă considerabilă din salariul său lunar, trecând de la 40.000 de euro la doar 5.000 de euro. Gestul său nu doar că a fost un exemplu de sacrificiu personal în beneficiul clubului, dar a demonstrat și un spirit de echipă exemplar și o înțelegere profundă a valorilor sportului și ale comunității.

Prin această acțiune, Chiricheș nu doar că a arătat că este un profesionist dedicat, dar și un model pentru ceilalți jucători și pentru întreaga comunitate a clubului. Într-o industrie adesea dominată de interese personale și financiare, gesturi precum acesta reamintesc tuturor că spiritul de echipă și devotamentul față de culorile clubului sunt aspecte esențiale în construirea unei echipe de succes și a unei culturi sportive durabile.

Este caracter frumos, Chiricheş. Când a venit la echipă a spus că nu vine pentru bani, ci pentru că mai vrea să joace fotbal. El are bani, are vreo 10-15 milioane de euro adunate. MM i-a spus după accidentare că s-au încercat toate cu el şi i-a spus că îi dăm 5.000 de euro pentru a rămâne în club, să lucreze aici. A fost antrenat în toate cluburile mari, ştie fotbal.

Şi el a spus: ‘Uite cum facem. Îmi daţi 5.000 de euro până în momentul când intru să joc. Că nu vreau să mă las. Dacă o să văd că nu pot să joc, o să mă las’. Eu, în ultimele două luni i-am dat 5.000 de euro.

Cine face aşa? De la 40.000 la 5.000? El ia 5.000 de euro până în momentul în care îşi revine. Apoi, când va intra pe teren, va reveni la salariul lui. Nu vrea să se lase. Vrea să mai încerce. Să îi ajute Dumnezeu. Dar are un caracter frumos că putea să spună că are contract şi la revedere”, a declarat Gigi Becali.

CITEȘTE ȘI – GICĂ HAGI, DUPĂ FARUL – CFR CLUJ: „TREBUIE SĂ AVEM PERSONALITATE”