Kevin Costner apariție publică la restaurant împreună cu cei trei copii, la două luni după divorțul tumultos

Photo of author

By Ramona Fustos

Kevin Costner a fost văzut alături de copiii săi adolescenți, la scurt timp după divorțul extrem de mediatizat de mama acestora, Christine Baumgartner.

A fost o ieșire demnă de o duminică tipică în familie. Pe 21 aprilie, Kevin Costner a fost văzut în timp ce se îndrepta spre un restaurant din Montecito, California, alături de fiica sa mai mică, Grace (13 ani) și de băieții săi Cayden (16 ani) și Hayes (15 ani).

Kevin Costner, fericit alături de copiii săi

Familia s-a reunit pentru a lua prânzul împreună. Cu toții purtau ținute casual. Kevin Costner, în vârstă de 69 de ani a optat pentru un pulover negru și pantaloni de culoare bej precum și pentru o pereche de adidași albi și ochelari de soare negri. Fiica sa a purtat un pulover de culoare albastră și pantofi UGG de culoare maro. Cei doi băieți li s-au alăturat la scurt timp după aceea, îmbrăcați în egală măsură casual, în ținute simple: blugi și pulovere.

În februarie anul trecut, Kevin Costner (69 de ani) și Christine Baumgartner au divorțat după 18 ani de căsnicie. Actorul este, de asemenea, tatăl lui Annie (40 de ani), Lily (37 de ani) și Joe (36 de ani) din prima căsătorie cu Cindy Silva.

Un nou început pentru Kevin Costner

Dar amândoi par să fi găsit deja dragostea, și-ua refăcut rapid viața. Christine Baumgartner a început să se întâlnească cu Josh Connor în septembrie 2023. Potrivit presei americane, Kevin Costner a avut suspiciuni puternice înainte de divorț cu privire la relația fostei sale soții cu bărbatul care le-a fost vecin. Sâmbătă, 20 aprilie, mama copiilor săi a fost văzută ținându-se de mână cu noul ei iubit în Calabasas.

La rândul său, actorul ar avea o relație romantică cu cântăreața americană Jewel, 49 de ani, din decembrie anul trecut. Ei au fost văzuți împreună la o strângere de fonduri pentru Fundația Inspiring Children a lui Jewel. O sursă a declarat pentru revista People că „relația dintre Kevin și Jewel este proaspătă, dar nu nouă. Există multă atracție de ambele părți”. Sursa a continuat cu informații despre cei doi: „Lui Jewel îi place stilul lui Kevin, iar lui Kevin îi place să fie într-o relație, așa că este în regulă. El se distrează după divorțul său controversat. Se bucură că s-a terminat”. O altă sursă a mai declarat pentru presă că relația lor „nu este serioasă în acest moment”, dar că se bucură de timpul petrecut împreună.

Jewel este singură de când s-a despărțit de cowboy-ul profesionist, Ty Murray, în 2014. Posibila ei idilă cu Kevin Costner pare să o facă mai fericită ca niciodată: „Este foarte selectivă și are nevoie de un bărbat bun. Kevin bifează toate căsuțele”, a relatat tabloidele americane. Rămâne de văzut dacă este sau nu o relație de lungă durată.

Kevin Costner tocmai a regizat un western american intitulat Horizon, care va fi lansat în cinematografe pe 28 iunie. Mai mult, va fi prezentat la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.