Frați celebri: vedete pe cât de celebre, pe atât de apropriate

Photo of author

By Ramona Fustos

Fie că vorbim despre cinema, muzică, televiziune sau sport, descoperă care sunt cele mai celebre cupluri de frați sau de surori. Un lucru e sigur. Numărul lor este destul de mare. Sunt vedete care evoluează în domenii diferite, precum cinema, muzică, sport sau televiziune. Să vdem deci care sunt frații sau surorile pe care îi cunoaștem cu toții.

Frații celebri din industria cinematografiei

Acești actori s-au remarcat în domeniul cinematografiei împreună. Departe de a fi rivali, ba din contră, susținându-se mereu unul pe altul. Este cazul, de exemplu, al fraților Affleck- Ben și Casey, care chiar au și colaborat. Astfel că, Ben Affleck a realizat filmul Gone Baby Gone în anul 2007, oferind pentru prima dată un rol principal, fratelui său, Casey.

Nu numai că frații Sprouse sunt frați, dar sunt chiar și gemeni. Datorită acestei particularități, au intrat în lumea actorilor încă de mici. Au jucat același rol în reclame și filme de televiziune. De asemenea, au împărțit rolul lui Ben, fiul lui Ross Geller, în episoadele din serialul Friends din 2000-2001. Au continuat să joace în serialul Viața de palat a lui Zack și Cody și în spin-off-urile acestuia.

Frații Hemsworth au dat lovitura: considerați pe cât de frumoși, pe atât de talentați, Chris, Liam și Luke Hemsworth și-au asumat o succesiune de roluri principale, fiecare în parte, în blockbustere.

Frații Schneider au vrut cu toții să se îndrepte spre actorie. La fel ca și tatăl lor, Jean Paul Schneider, Niels, Volodia, Aliocha și Vassili, aceștia au ales să intre și ei în lumea cinematografiei.

Vorbind pentru Vanity Fair, ei au confirmat că a fost o sursă de inspirație pentru ei: „Ne-a făcut să simțim că lucrurile sunt posibile, chiar dacă nu întotdeauna ușoare, dacă muncești pentru asta. A fost încurajator și inspirator”.

În 2024, frații Kircher au fost nominalizați în aceeași categorie la Premiile César 2024. Ei concurează la categoria „Cel mai bun actor debutant”: Paul Kircher își apără rolul din Regatul animal de Thomas Cailley, iar Samuel Kircher își apără rolul din Last Summer de Catherine Breillat.

Aceste surori sunt și ele celebre în lumea întreagă

Cele mai celebre surori din lume fără doar și poate, surorile Kardashian. Descoperite în propria lor emisiune reality show, Kourtney, Khloe și Kim au ajuns supervedete în întreaga lume. Au lansat mai multe mărci, sunt influenceri și au o mulțime de episoade în reality show difuzate în lumea întreagă.

Nu este de mirare că surorile lor vitrege mai tinere le-au călcat pe urme. Kendall Jenner s-a orientat spre modeling, iar Kylie Jenner și-a făcut un nume ca influencer, lansându-și, de asemenea, propriul brand de machiaj.

În lumea muzicii, surorile Knowles domnesc în mod suprem

Beyoncé și Solange au fost crescute de un producător muzical, așa că era firesc ca ele să crească în industria muzicală. Solange Knowles a colaborat cu sora sa Beyoncé în mai multe rânduri, fie cu Destiny’s Child, fie scriind cântece pentru ea.

Surorile Deschanel, au avut fiecare roluri emblematice pe micul ecran. Zooey Deschanel a jucat rolul ciudatei Jess în New Girl, iar Emily Deschanel a jucat rolul antropologului Temperance Brennan în serialul Bones.