Florinel Coman pleacă la Al-Gharafa, în Qatar, potrivit lui Gigi Becali

Photo of author

By Alexandru Stancu

fcsb florinel coman gigi becali

Gigi Becali, în vârstă de 66 de ani, a făcut anunțul că Florinel Coman, în vârstă de 26 de ani, va pleca la Al-Gharafa în Qatar, după ce FCSB a câștigat Supercupa României cu scorul de 3-0 împotriva echipei Corvinul. Ioan „Giovanni” Becali, agentul de jucători cel mai cunoscut din România, a fost întrebat despre acest transfer.

Giovanni a subliniat faptul că Florinel Coman a ratat în ultimii ani transferuri mai profitabile din cauza cerințelor financiarului echipei, care visa la sume de zeci de milioane de euro pentru jucător. Cu toate acestea, Ioan Becali a menționat că atacantul a semnat un contract destul de bun, dar că salariul său nu este neapărat cel vehiculat în media, adică două milioane de euro.

”Eu cred că după 7 ani la Steaua (n.r. – FCSB)…. El a fost reprezentant trei ani și de noi. Dar când era reprezentat de noi putea să plece numai cu 20-30-40 de milioane de euro. Am avut ofertă de opt, am avut ofertă de 10 milioane de dolari, de un milion de dolari. Putea avea până acum cinci-șase milioane de dolari. Dar așa sunt timpurile.

Sper ca aici să-i fie bine. Nu sunt banii despre care vorbiți voi, două-trei milioane de euro, dar, în sfârșit, are un contract bun. Sper să-și continue cariera și la echipa națională.

În afară de Arabia Saudită și echipele mari nu se aruncă cu milioanele de euro. Nu vă mai luați cu Gharafa, Marafa, Dubai, Mubai, că se aruncă cu milioanele așa ușor.

Am avut 10 milioane de la Orlando pe 50% și el, un milion de dolari pe an. Iar Steaua a zis nu, că valoarea lui era de 30-40 de milioane de euro. El știe, că a fost acolo. Putea avea până acum lejer patru-cinci milioane de dolari.

Sunt banii lui munciți. El știe cât are. Dacă alți prieteni de-ai lui, jurnaliști sau colegi, spun că o câștige milioane, se înșală. Poate așa, un milion, un milion și ceva. Dacă a semnat pe 4-5 ani, poate avea 5-6 milioane”, a spus Giovanni Becali, la Digisport.

Florinel Coman și-a făcut debutul în Liga I la echipa FC Viitorul în 2016, sub îndrumarea antrenorului Gheorghe Hagi. Aici, el și-a pus amprenta pe joc cu driblinguri rapide, viteza sa impresionantă și abilitatea de a marca goluri decisive. Performanțele sale au contribuit semnificativ la succesul echipei în Liga I și în competițiile europene.

În 2019, Coman a fost transferat la FCSB (fostul Steaua București), unde a continuat să demonstreze calități deosebite și să se impună ca un jucător cheie în echipa antrenată de antrenorul Bogdan Vintilă. Aici, el a continuat să își îmbunătățească jocul și să impresioneze prin implicarea sa în atac și capacitatea sa de a crea oportunități pentru echipă.

Florinel Coman este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice deosebite, driblingul agil și capacitatea de a trece de adversari cu ușurință. Este un atacant versatil, capabil să joace atât pe flancuri, cât și ca vârf central. De asemenea, este apreciat pentru lovitura sa puternică și precizia în finalizare, ceea ce îl face un pericol constant pentru apărarea adversă.

CITEȘTE ȘI – GEORGIA – SPANIA 1-4. SPANIOLII ACCED ÎN SFERTURI LA EURO 2024