FCSB, campioana României. Gigi Becali: „Nu vreau să mă laud, nu este meritul meu”

Photo of author

By Alexandru Stancu

gigi becali louis munteanu

După înfrângerea echipei sale, FCSB, în fața rivalei CFR Cluj, Gigi Becali, emblematicul patron al clubului, nu s-a lăsat descurajat și a rămas hotărât să își ducă echipa la un nou nivel de performanță. La doar câteva minute după finalul meciului, Becali și-a făcut apariția într-un studio TV pentru a oferi câteva comentarii privind prestația echipei și pentru a-și exprima obiectivele viitoare.

Cu un optimism caracteristic, Becali a subliniat că următorul obiectiv al FCSB este calificarea în cupele europene, cu accent pe participarea în preliminariile Champions League. Pentru Becali, acest lucru reprezintă un vis măreț și un obiectiv pe care îl urmărește cu înverșunare, fiind conștient de importanța și prestigiul acestui turneu.

În ciuda înfrângerii suferite în fața echipei CFR Cluj, Becali rămâne încrezător în capacitățile echipei sale și promite întăriri serioase pentru a-și consolida lotul și a face față provocărilor viitoare. Cu o abordare hotărâtă și determinată, el este hotărât să ducă FCSB către succesul dorit și să ofere fanilor săi motive de mândrie și bucurie.

Pentru fanii echipei FCSB, declarațiile lui Gigi Becali sunt un semn de speranță și încredere în viitorul clubului. Cu susținerea sa neclintită și cu angajamentul său față de performanță, Becali continuă să fie o figură centrală în lumea fotbalului românesc, iar fanii își pun speranțele în el pentru a duce echipa către noi înălțimi.

„Tot spuneți că sunt antrenorul, nu sunt eu. Nu am fost la echipa asta de 2-3 ani”

„Ce să spun acum? Nu vreau să mă laud, nu este meritul meu. Tot spuneți că sunt antrenorul, nu sunt eu. Nu am fost la echipa asta de 2-3 ani.

Dar ca să vă contrazic, am să fac un bilanț. Trebuie să vă contest pe voi. Am fost tot timpul la egalitate de puncte sau pe locul 2. Luați și calificările în cupele europene, și încasările și vedeți dacă a mai încasat cineva 9, 10 sau 11 milioane. Mai luați și performanța europeană, semifinală de Cupa UEFA.

Așa cum sunt eu, că mai glumesc, că Liverpool, că nu știu ce… E adevărat că nu accept ca eu să dau banii, să vină un antrenor și la final să mănânce bătaie și să ia și banii. Familia m-a îndemnat să vin: nevasta, fetele, ginerele. Am luat și călugării cu mine, dacă tot m-au ajutat. Sunt frații mei, nu merg fără ei.

Regret doar că voiam să câștigăm pentru a-l ajuta pe Hagi, pe Gică. Dar nu asta este problema. Suntem campioni. Problema este ce facem mai departe. Eu voiam campionatul pentru a juca pe ruta campioanelor în Liga Campionilor. O să întăresc echipa, iau 6-7 jucători. Am vorbit cu el, a zis că are ofertă și de la Gică. A vorbit Coman cu el, a zis că dacă îi dau 20.000 vine la noi. Eu îi dau, dar acum, dacă nu vrea să vină, să nu vină. O să vedeți, iau sigur 2-3 atacanți. Nu știu care sunt, nu e vorbit, dar iau 2-3 atacanți! Și îl vom avea pe Coman în preliminarii”, a declarat Gigi Becali, patronul echipei FCSB.

CITEȘTE ȘI – DORTMUND, PRIMA FINALISTĂ UEFA CHAMPIONS LEAGUE. NEMȚII ELIMINĂ FRANCEZII