Cristi Tănase, zis Dodel, a devenit tată de fată

Photo of author

By Alexandru Stancu

cristi tănase dodel

O veste minunată aduce lumină în viața lui Dodel! Soția lui Cristi Tănase a dat naștere unei fetițe! În sufletul său, Dodel simte bucurie neînțeleasă. Fostul fotbalist se află acum la culmea fericirii, devenind tată pentru prima dată în ziua de ieri, 10 martie 2024.

Partenera de viață a fostului fotbalist a împărtășit prima imagine cu bebelușul pe rețelele de socializare, însoțită de un mesaj special. Mesajul, însoțit de fotografia adorabilă, a fost postat pe Instagram, subliniind data de 10 martie 2024.

„10.03.2024. Totul”, a scris Adina Maria în descrierea imaginii. 

Cristi Tănase și Adina Maria nu au făcut public încă numele fetiței lor, dar bucuria este palpabilă în familia lor în aceste momente minunate.

Despre Cristi Tănase

Cristi Tănase este unul dintre cei mai talentați și respectați fotbaliști români, recunoscut pentru abilitățile sale remarcabile pe teren și pentru contribuțiile sale semnificative la cluburile la care a evoluat și în echipa națională a României. Născut pe 19 martie 1987, în București, Cristi Tănase și-a început cariera în fotbal la vârsta fragedă de șaptesprezece ani și a devenit rapid unul dintre cei mai promițători jucători din țară.

Cristi Tănase și-a început cariera la echipa FC Argeș Pitești, iar în 2008 a fost transferat la echipa Steaua București (actuala FCSB), unde a avut un parcurs de succes. Cu Steaua, Tănase a câștigat mai multe titluri de campion al României, Cupe naționale și Supercupe, devenind unul dintre cei mai influenți jucători din echipă și un lider pentru colegii săi de echipă.

Pe lângă performanțele sale la nivel de club, Cristi Tănase a fost, de asemenea, un membru important al echipei naționale a României, reprezentând țara sa în mai multe competiții internaționale, inclusiv la Campionatul European de Fotbal. Cu un total de peste 50 de selecții pentru echipa națională, Tănase este considerat unul dintre cei mai experimentați și talentați jucători ai României.

În cariera sa, Cristi Tănase a fost apreciat nu doar pentru calitățile sale tehnice și fizice, ci și pentru profesionalismul său și pentru dedicarea față de echipă și față de sportul pe care-l iubește. Desigur, ca orice sportiv, a avut și momente dificile, dar a știut mereu să-și revină și să continue să ofere performanțe de top pe teren.

Cristi Tănase și relația sa cu Gigi Becali, proprietarul clubului Steaua București, au fost subiecte de discuție în lumea fotbalului românesc de-a lungul anilor. Tănase a fost un jucător emblematic pentru Steaua și a avut o contribuție semnificativă la succesul echipei în perioada în care a jucat sub culorile acestui club. Relația sa cu Becali a fost caracterizată de momente de colaborare și succes, dar și de conflicte și tensiuni, care au fost adesea mediatizate în presa sportivă.

În timpul carierei sale la Steaua București, Cristi Tănase a avut unele dispute cu Gigi Becali, în special legate de aspecte contractuale și financiare. Au existat momente în care relația lor s-a deteriorat, iar Tănase a fost uneori criticat public de către Becali pentru anumite prestații sau decizii pe teren. Cu toate acestea, Tănase a reușit să-și mențină profesionalismul și să-și continue angajamentul față de echipă și față de sport.

CITEȘTE ȘI – ROMÂNIA VA FI GAZDA EURO 2026 LA HANDBAL FEMININ, DAR BUCUREȘTIUL NU SE AFLĂ PE LISTĂ