Clint Eastwood de 93 de ani, de nerecunoscut, apariție publică rară

Photo of author

By Ramona Fustos

Clint Eastwood, actorul și regizorul în vârstă de 93 de ani a fost văzut într-o stare de slăbiciune pe 24 martie la un eveniment cu primatologul Jane Goodall.

Clint Eastwood este unul din monumentele cinematografiei americane, cel despre care se crede că este aproape etern. Atât de mult încât filmele sale și privirea sa de oțel ne însoțesc de aproape 70 de ani. Cu toate acestea, Clint Eastwood, care va sufla pe data de 31 mai în lumânarea cu numărul 94, își îngrijorează fanii după o apariție publică din martie, relatată de presă pe 12 aprilie.

Actorul și regizorul a participat la un eveniment ecologic, Reasons for Hope, organizat pe 24 martie de primatologul Jane Goodall în Carmel-by-the-Sea. Acesta este orașul în care s-a născut și unde a fost primar timp de mai mulți ani. Vedeta a fost văzută discutând îndelung cu antropologul britanic, cu un zâmbet larg pe față.

Preocupări cu privire la starea de sănătate a lui Clint Eastwood

Îmbrăcat într-o cămașă cu carouri albastre, pantaloni gri, pantofi sport negri și o jachetă de lână, Clint Eastwood părea slăbit. Mai mult, în ultimele luni, nu prea au apărut vești cu privire la starea sa de sănătate. Motiv pentru care fanii sunt preocupați. Cu părul și barba neîngrijite, vizibil mai slab decât în mod obișnuit, ajutat de un asistent să se deplaseze, Clint Eastwood este aproape de nerecunoscut.

O sursă apropiată actorului a declarat anul trecut pentru presă: „Clint a avut întotdeauna o stare de sănătate bună și și-a păstrat vitalitatea și activitatea în ciuda vârstei sale înaintate. Dar faptul că nu a mai apărut în ultima vreme provoacă multă îngrijorare la Hollywood”.

În ciuda vârstei sale înaintate, regizorul este încă activ în lumea filmului. Din iunie anul trecut, el regizează următorul său film, un thriller intitulat Juror No#2.

Pregătește Clint Eastwood un nou proiect de mediu?

Chiar dacă pare slăbit și bolnav, Clint Eastwood nu pare pregătit să renunțe la prețioasa sa cameră de filmat. Din iunie anul trecut, el lucrează la următorul său film, un thriller intitulat „Juror No#2”. Filmul va fi lansat în 2024. Prezența sa alături de etnologul și primatologul Jane Goodall, la un podium care i-a fost oferit la evenimentul „Reasons for Hope” de la Sunset Cultural Centre, ar putea, de asemenea, să anunțe un nou proiect pentru omul care se hrănește cu povești.

Jane Goodall, în vârstă de 90 de ani, a fost primul om de știință care a observat și a raportat că cimpanzeii foloseau unelte pentru a se hrăni. Ea a făcut această descoperire atunci când, în 1960, a decis să trăiască singură printre aceste primate. A stat o perioadă în regiunea lacului Tanganyika din Tanzania. Dorința sa era aceea de a le observa și înțelege mai bine. Din 1977, ea se străduiește să protejeze biodiversitatea, să sprijine dezvoltarea durabilă. Mai mult, se străduiește să promoveze educația prin intermediul Institutului Jane Goodall, pe care l-a fondat..

Problemele ecologice sunt, de asemenea, foarte importante pentru Clint Eastwood. Acesta este un apărător fervent al conservării mediului și un susținător al beneficiilor financiare ale energiilor alternative. De fapt, actorul și regizorul se află în spatele unui proiect rezidențial de top în inima naturii la Carmel-by-the-Sea, numit Tehama Community.