Casa Regală, cutremurată de un zvon: Prințul William ar avea o amantă

Photo of author

By Ramona Fustos

De data aceasta, în prim-plan este prințul William și una din fostele prietene apropiate ale lui Kate, Rose Hanbury. Se presupune că aceasta din urmă este amanta prințului William. Mai mult, presa britanică a scris că aceasta ar fi însărcinată cu prințul William.

Unul din cele mai persistente și mai răspândite zvonuri cu privire la Casa Regală, care circulă începând cu anul 2019, este un zvon neconfirmat potrivit căruia prințul William ar fi avut o aventură cu una din prietenele lui Kate Middleton, Rose Hanbury. Aceste zvonuri au început să fie alimentate din nou pe fondul întrebărilor continue cu privire la locul în care se află prințesa Kate. Unii teoreticieni de pe Internet consideră că absența ei s-ar afla în strânsă legătură cu infidelitatea prințului William.

Palatul Kensington nu a comentat niciodată zvonurile. Însă, în lumina celui mai recent val al acestora, Hanbury a decis să rupă tăcerea.

În cele ce urmează, vă prezentăm modul în care au apărut zvonurile dar și motivul pentru care presupusa aventură a reapărut.

A avut prințul William o aventură?

Zvonurile potrivit cărora prințul William ar fi avut o aventură au început să apară încă din 2019. La acea vreme, un tabloid american a relatat că ar fi putut (cuvânt cheie: ar fi putut) să aibă o relație romantică cu prietena și vecina sa, Rose Hanbury. Tabloidul a mai relatat următorul lucru: Kate l-a confruntat pe William în legătură cu această presupusă aventură. A avut o discuție cu el în momentul în care zvonurile au început să circule. El a spus râzând că nu are o aventură cu Rose.

Aventura nu a fost niciodată confirmată și nu există nicio dovadă care să sugereze că discuția dintre Kate și Will a avut loc vreodată.

Punând paie pe foc, Kate i-ar fi spus, de asemenea, lui William să se asigure că Hanbury va fi „eliminată treptat” din cercul lor social. Asta din cauza zvonurilor cu privire la o aventură. În timp ce aceste rapoarte sunt, din nou, neconfirmate, Kate și fosta ei prietenă nu au fost văzute în public împreună de când zvonurile au ajuns pe prima pagină a ziarelor. Totuși, Hanbury a participat la încoronarea regelui Carol al III-lea în mai 2023.

Cine este cea cu care se spune că prințul William a avut o aventură?

Hanbury și soțul ei, David Rocksavage, marchizul de Cholmondeley, locuiesc în apropierea casei de la țară a lui Kate Middleton și a prințului William. Casa se află în Anmer Hall din Norfolk. În consecință, se crede că cele două cupluri au fost prieteni apropiați la un moment dat. Chiar și după ce ar fi fost „eliminată” din cercul intim al lui Kate și William, Hanbury a continuat să se miște în cercuri sociale similare. Asta deoarece are propriile legături cu familia regală. De fapt, bunica ei a fost una dintre domnișoarele de onoare ale reginei Elisabeta a II-a.

Hanbury s-a căsătorit cu Rocksavage, care este cu 23 de ani mai în vârstă decât ea, în 2009. Cuplul are doi băieți gemeni și o fiică.

Ce a spus Rose Hanbury despre zvonurile privind aventura?

După ce zvonurile despre aventură au reînceput în lumina „dispariției” lui Kate, Hanbury a rupt tăcerea cu privire la această poveste care durează de ani de zile.

Contactată de o publicație britanică, Hanbury  a răspuns prin intermediul avocaților ei, spunând: „zvonurile sunt complet false”.

A înșelat-o prințul William pe Kate Middleton?

Zvonurile conform cărora Prințul William a înșelat-o pe Kate Middleton au luat din nou amploare în martie 2024. Și asta din mai multe motive.

În mijlocul scandalului Photoshop, devenit celebru, observatorii regali au văzut că Kate nu purta verigheta în fotografia de Ziua Mamei. De atunci, s-a descoperit că imaginea a fost modificată digital. Un lucru care a ridicat și mai multe întrebări.

La momentul publicării fotografiilor, Kate nu mai fusese văzută în public de peste două luni. Asta în urma unei „intervenții chirurgicale abdominale planificate”. Deși probabil că încă se află în recuperare, lipsa de transparență cu privire la motivul pentru care palatul a distribuit o fotografie editată a făcut ca teoriile conspirației să se răspândească online.

Pe 14 martie, #KateGate și #PrinceWilliamEXPOSED au fost etichete în trend pe X (fostul Twitter), cu tweet-uri care susțineau că ceva se întâmplă în căsnicia familiei Wales.

Unii utilizatori au folosit acest lucru pentru a justifica de ce Kate evita ochii publicului, susținând că și-a luat o perioadă de timp pentru a face față emoțional.

Ca un preambul, palatul nu a comentat din nou presupusele zvonuri și nici Rose Hanbury nu s-a pronunțat. Totul este neîntemeiat. Mai mult, se bazează în totalitate pe meditațiile internetului.