Cameron Diaz a dat vestea cea mare: a devenit mamă pentru a doua oară la 51 de ani

Photo of author

By Ramona Fustos

Într-o postare pe contul său de Instagram sâmbătă, 23 martie 2024, Cameron Diaz a dezvăluit numele băiețelului ei. În 2019, Cameron Diaz și soțul ei Benji Madden au apelat la o mamă surogat care a dat naștere unei fetițe, Raddix.

La mai bine de cinci ani după anunțul nașterii fiicei sale, Cameron Diaz a dezvăluit sâmbătă, 23 martie, că a devenit mama unui băiețel. Pe Instagram, rockerul Benji Madden, în vârstă de 45 de ani și actrița Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, au împărtășit un text comun. În acest text au declarat că se simt binecuvântați și fericiți să fie din nou părinți.

Cameron Diaz a dezvăluit numele băiețelului ei

În comunicatul lor de presă, cuplul a anunțat că numele copilului lor este Cardinal Madden. Părinții precizează că, pentru siguranța lui, nu vor fi publicate fotografii cu el, așa cum s-a întâmplat în cazul surorii sale. „Dar el este foarte drăguț. Suntem foarte recunoscători. Vă trimitem dragoste!”, au scris ei.

Pe lângă textul cald, plin de emoticoane cu inimioare și fețe zâmbitoare, pe conturile lor a fost publicat și un desen. Desenul prezintă o jumătate de față de bărbat. Alături de el, este desenat un trandafir. Dar și mâzgăleli de toate culorile. De asemenea, se mai citește „o păsărică mi-a șoptit”.

Căsătoriți din 2015, cuplul se bucură de cele mai fericite zile înconjurați de noua lor familie. Deși au apelat la o mamă surogat pentru venirea pe lume a primei lor fiice, se pare că noul lor copil s-a născut pe cale naturală. Sub fotografie, o mulțime de comentarii au apărut pentru a-i felicita și pentru a le ura toate cele bune. Printre celebritățile și prietenii cuplului s-au numărat Lionel Ritchie, care a comentat publicația folosind un emoticon cu o inimă, și cântăreața Katy Perry. Aceasta s-a declarat încântată de sosirea unui „nou înger pe acest pământ”.

Revenirea lui Cameron Diaz pe marile ecrane

Cameron Diaz și Benji Madden s-au căsătorit în ianuarie 2015. Pentru prima lor fiică, cuplul a apelat la o mamă surogat. Actrița americană cunoscută pentru rolul din Bad Teacher și-a pus cariera în așteptare timp de mai mulți ani pentru a avea grijă de fiica ei. Anul acesta a revenit, jucând în filmul Back in Action. Filmul va fi lansat în curând pe Netflix.

O viață lungă

După ce a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 47 de ani, Cameron Diaz a vorbit despre maternitatea sa târzie. A făcut numeroase declarații în cadrul podcastului Goop al lui Gwyneth Paltrow. ” Noțiunea de îmbătrânire s-a schimbat total, chiar și în ultimii zece ani, s-a deschis. Sunt entuziasmată. Mai am 50 sau 60 de ani de trăit. Mi-am dorit să trăiesc până la 110 ani de când am avut o fetiță „.

A avea acest copil, nu departe de 50 de ani, nu a fost o sursă de îngrijorare pentru actriță: „Sunt norocoasă că am vârsta mea, norocoasă că am oameni în jurul meu, norocoasă că o am pe fiica mea, norocoasă că am tot sprijinul pe care îl am pentru a o crește „.

Ea intenționează să trăiască cât mai mult pentru a profita la maximum de fiecare moment alături de fiica ei. Vrea să fie alături de ea chiar și la 40 de ani: „Cred că la 40 de ani trăiești un moment incredibil în care apreciezi cine sunt părinții tăi, iar eu vreau să trăiesc acel moment cu ea, să fiu alături de ea la 40 de ani.