AUR a decis. Actorul Mugur Mihăescu va candida din partea partidului

Photo of author

By Alexandru Stancu

mugur mihăescu

Această săptămână a fost marcată de validarea mai multor candidaturi pentru funcțiile de președinți de Consilii Județene de către partidul AUR. Printre cei confirmați se numără deputatul Ringo Dămureanu, care va candida în județul Dolj, Mugur Mihăescu, care va candida în județul Olt, și Sorin Lavric, care își va încerca șansele în județul Neamț, conform informațiilor furnizate de News.ro.

Mugur Mihăescu este un actor român cunoscut și apreciat pentru talentul său remarcabil și pentru prestațiile sale memorabile în industria cinematografică și televiziunea din România. Născut pe 9 septembrie 1952, în București, Mugur Mihăescu și-a început cariera în actorie în anii ’70 și și-a câștigat rapid recunoașterea publicului datorită abilităților sale actoricești exceptionale.

Mugur Mihăescu s-a făcut cunoscut la PROTV, în diverse roluri pe care acesta le-a jucat. Cele mai cunoscute sunt Garcea și Leana, acestea cunoscând un succes uriaș la momentul respectiv.

„Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), prin Biroul Naţional de Conducere, a validat în această săptămână candidaturile pentru funcţiile de preşedinţi de Consilii Judeţene ale următoarelor persoane: Blejan Ciprian – judeţul Bihor – inginer Constantin Ciprian Iacob – judeţul Dâmboviţa – avocat; Dămureanu Ringo – judeţul Dolj – inginer şi deputat, Zorlescu Adrian- judeţul Gorj – inginer constructor şi antreprenor, Pop Darius – judeţul Maramureş – artist (Conservatorul) şi deputat, Lavric Sorin – judeţul Neamţ- medic, scriitor şi deputat, Mihăescu Mugur – judeţul Olt – actor şi antreprenor; Băculescu Vlad – judeţul Satu Mare – avocat şi antreprenor, Florea Gabriel – judeţul Teleorman – antreprenor, Badiu George – judeţul Vrancea – jurist, fost cadru MAI şi deputat, Miron Neculai – judeţul Suceava – antreprenor şi actual primar al comunei Bosanci”, se arată în comunicat.

Conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, la alegerile europarlamentare, PSD și PNL ar obține împreună 43,7% din voturi, în timp ce AUR ar obține 20,6%, iar Alianța Dreapta Unită ar obține 13,7%. În ceea ce privește alegerile locale pentru consiliile locale, PSD ar fi cotat cu 30,6%, PNL cu 25,6%, AUR cu 17,4%, iar Alianța Dreapta Unită cu 9,8%. Sondajul mai indică faptul că peste jumătate dintre români susțin comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale.

Conform sondajului realizat de INSCOP, 57,2% dintre români au o părere favorabilă despre comasarea alegerilor pentru Parlamentul European și alegerilor locale, programate pentru 9 iunie, în timp ce 36,2% exprimă o părere negativă. Pentru 5,9% dintre respondenți este dificil să aprecieze sau nu au o opinie clară, iar 0,7% nu au răspuns la întrebare. Mai exact, 76% dintre votanții PSD-PNL, 50% dintre votanții AUR și 47% dintre votanții ADU se numără printre cei care au o părere pozitivă despre comasare, în timp ce 20% dintre votanții PSD-PNL, 47% dintre cei ai AUR și 51% dintre cei ai ADU au o părere negativă.

Persoanele cu studii superioare, cei cu ocupații în domeniul alb și cu venituri ridicate sunt în general mai predispuși să aibă o părere favorabilă despre comasare. În contrast, persoanele cu ocupații în domeniul albastru, locuitorii din București și cei cu venituri mai reduse sunt mai predispuse să aibă o părere negativă despre această comasare.

CITEȘTE ȘI – ANUNȚ ÎNGRIJORĂTOR FĂCUT DE CLOTILDE ARMAND. „PRIMĂRIA SECTORULUI 1 SE ÎNCHIDE”